• 瀏覽: 43,019
  • 回覆: 11
  • 追帖: 3
本主題由 System 於 2021-3-3 08:30 PM 解除限時高亮
我老早講過啦, 強勢回歸

My name is Pong! James Pong!
熱賣及精選
引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-3 19:43 發表

人地雞侵四年後78歳都話再選,CY先六十幾,點解唔得?
e+敗登都78啦

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-3-3 19:35 發表

試水溫?

特首乃3剎位
有辱無榮

何苦仲要跳落個火坑?
"特首乃3剎位"

無錯, 但係佢要完成佢嘅未譴願就係 連任

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-3-4 02:22 發表

我支持梁的師傅,董建華參選
佢太老, 揾佢授徒CY一樣啫

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-3-4 02:27 發表

我會選擇  中央政治局委員+外交部長 王毅 空降嚟香港 做特別行政區首長. 到時香港必然升哂呢.
違反G笨法

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-3-4 08:04 發表

689嘔翻5000萬出來先啦
若係真, 好似貪曾拉咗拉

引用:
原帖由 kenrickkyc 於 2021-3-4 09:03 發表

好呀, 支持鐵腕統治, 點都好過林鄭. 
黑暴初時佢畏首畏尾係驚歐美制裁佢全家

引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2021-3-4 09:53 發表

董建華會唔會都想再選呢?
無可能

引用:
原帖由 woodseedsunmoon 於 2021-3-4 11:41 發表

乜有數百萬合資格咩?
滿40歲, 住港20年 咪有囉

引用:
原帖由 Psyco 於 2021-3-4 11:22 發表

14年壇嘢? 你指2014政改方案及泛民因而發動既佔中暴動? 咁你講吓CY既2014政改方案有咩錯?

2014佔中,就係泛民當策動黃絲大規模暴動,就係去反對CY政改方案,亦即是泛民掛在口邊,反對由1200人選委會篩選特首候選人既 "人大831決定".

我可以斬釘截鐵同你對質,香港1200人選委會既篩選制度,比泛民金主美國既 "兩黨政治制度" 更民主、更透明!

泛民金主美國既政權,由共和黨 ...
好文要推

引用:
原帖由 abcatabc 於 2021-3-4 19:34 發表

葉劉試下都無妨
上次被勸退, 呢次好大機會得到中央祝福

引用:
原帖由 whitepig88 於 2021-3-4 20:17 發表

AO黨唔使諗,飲英國奶水大,一件貪污一件搞出黑暴革命,愛國者治港之下會用自己友
仲AO咩? 佢自組親中政黨好耐, 乜底都駛清啦

主題標籤 #梁振英
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]