• 瀏覽: 48,814
  • 回覆: 550
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 whitepig88 於 2021-3-4 20:17 發表

AO黨唔使諗,飲英國奶水大,一件貪污一件搞出黑暴革命,愛國者治港之下會用自己友
仲AO咩? 佢自組親中政黨好耐, 乜底都駛清啦

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-3-4 20:19 發表

仲AO咩? 佢自組親中政黨好耐, 乜底都駛清啦
但係佢走出來為清國旗既劉利群護航
大家都係AO,自己要歸邊

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-3-3 07:59 PM 發表
看看北京這次支持不支持梁振英
就知道他是敵是友了
是敵又怎會入到人大

為左個女...算把啦

引用:
原帖由 郵痴 於 2021-3-4 09:37 AM 發表

正正文化大革命以毛主席之名挾持整個中國, 梁振英會重覆文化大革命的錯誤, 而且在國安法下, 用人要特別小心. 請問2016年邊嗰做緊特首? 留下難攤子, 要林鄭去處理. 信和黃志祥主席支持林鄭連任, 即時有人出嚟圍插.  (林鄭已表明不會連任)
https://cdn.hk01.com/di/media/images/2504111/org/b7c0cc8ca7845bf4a0adc61c47631e0a.png/G13ZkAB7PNKnaWxa-IEFUGDQ9ag2TD0sDIvwBwyL8Ac?v=w1920r16_9
下化? 即係愚民好易比人煽動啦
甘就唔好再搞民主選舉啦,太易成為社會災禍啦

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2021-3-4 03:26 PM 發表

5係冇,而係少之又少,中國幾千年歷史我就只知道兩個,武則天同埋慈禧太后
燕雲台遼國嘅嘅蕭太后其實都係有才幹之人

引用:
原帖由 oyear 於 2021-3-4 09:32 PM 發表

下化? 即係愚民好易比人煽動啦
甘就唔好再搞民主選舉啦,太易成為社會災禍啦
信中央、睇中央點安排啦!好快知。

支持梁振英!!!

引用:
原帖由 freehair882 於 2021-3-3 08:32 PM 發表
我寧願揀董建華
董生都唔差, 只係佢八張幾野, 難聽啲講, 有心無力

支持你C丫。

引用:
原帖由 vanga 於 2021-3-4 10:17 AM 發表

你無樓 ?
有樓就唔可以講樓價?

梁振英話,樓宇供應係佢施政的重中之重。

有冇ching知道,今屆政府幾時完結,蟥奠禍港,偏坦蟥人,希望cy或有能之士快d競選特首令香港真正回歸正軌

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-3-4 10:09 PM 發表

董生都唔差, 只係佢八張幾野, 難聽啲講, 有心無力
董生同cy都係真心為香港為香港人

引用:
原帖由 香港神仙 於 2021-3-4 07:33 PM 發表

鐵腕統治,用立法用子彈去推嗎?
仲用秦始皇時代咩。
秦國強大都是二十年時間,之後又被項羽、劉邦所滅。

高法立牆是沒用,搞好民生經濟才是上策。
要攪好民生,經濟,消滅泛暴,港奸,曱甴,已經可以好大成效

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]