• 瀏覽: 57,985
  • 回覆: 7
+81
引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-3 06:46 PM 發表
47名組織或參與2020年民主派初選的人士,因涉嫌干犯「串謀顛覆國家罪」遭起訴,案件今日踏入第3天在西九龍裁判法院提訊。

資深大律師梁家傑庭上宣佈終止代表被告譚文豪、郭家麒、楊岳橋及李予信。

https://cdn.discuss.com.hk/t/6e48d4/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_190723/20190723_30a47514bb69d8b150d0MobC0P9L3M5e.jpg ...
上庭先至嚟不代表被告?咩玩法?

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-3-3 07:20 PM 發表

因為太貴?
有法援署俾錢~

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-3-3 07:15 PM 發表
因為退黨所以唔代表?
因為有人唔肯再代表,所以退黨?
可唔可以搵湯十一代表??

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-3-3 07:26 PM 發表

咁嗰四個(前)手足做乜唔幫涼瓜袋袋平安?
定涼瓜嫌錢腥?
有無高人拆解呢隻玩法??

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-3-3 07:27 PM 發表

湯渣肯唔肯…
精彩人生同佢係唔係已經師徒莫問?
去到恩斷義絕呢步, 禁盡?!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-3-3 07:31 PM 發表
傻仔橋 坐監令人生更精彩, Over My Dead Body 中央 : 如你所願
出返嚟, 去機師豪間茶記掛單!!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-3 07:44 PM 發表

你係OMDB 的話, 你覺得梁瓜會幫你脫罪, 定當你係人血咁用? 梁瓜去年做過咩, 大家心裡有數, 佢要將功補過定變本加厲令到自己上埋身呢?

如果正正經經請個律師幫你打, 你就唔怕比人出賣. 佢D 黨友當然了解到呢點, 因為佢地都唔係傻架. 所以懸崖勒馬, 同梁瓜斷絕關係, 請個正經律師, 可能有一線生機.

亦有可能係保釋呢幾日, 發現 ...
咩係OMDB?你點知梁瓜會點辯護?

引用:
原帖由 fstephen 於 2021-3-3 09:21 PM 發表
另類兩崑崙。。。可能玩美麗島事件招式賣小強,聚力量至啱。

所以正常人宜觀望吓,別動情
可否淺白明言??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]