• 瀏覽: 58,072
  • 回覆: 426
+81
引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-3-3 07:15 PM 發表
因為退黨所以唔代表?
因為有人唔肯再代表,所以退黨?
可唔可以搵湯十一代表??

漢奸走狗涼瓜傑,人面獸心,看你作惡到幾時?

呢條X樣真係有哂報應!

引用:
原帖由 前來滴滴羊羊 於 2021-3-3 07:14 PM 發表
呢條楊岳橋腳軟啦以後唔玩喇
呢班人食慣嘆慣,你叫佢坐幾日監,仲慘過拉佢去打靶,你古真係齊上齊落咩?
昨日有某人,連以後都唔參選都想保釋,就知佢地幾日都挨唔住,唔好話還柙幾個月啦。
何況仲有真坐監的準備,個心唔寒就假,仲有坐完之後嘅人生呢?律師、醫生仲點做落去?政治飯又食唔到。
唔怕你口硬,到真係鐵窗風味嘅時候,等你精采吖嗱?

你估幾條口靚會唔知條人渣,會係庭上出賣佢地來食人血饅頭😂

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-3 07:24 PM 發表

有法援署俾錢~
咁嗰四個(前)手足做乜唔幫涼瓜袋袋平安?
定涼瓜嫌錢腥?

割禾青

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-3-3 06:48 PM 發表
仲話齊上齊落嘅
割蓆割得咁快嘅
有事就閃,睇落係笑料一則

引用:
原帖由 一眼關七 於 3-3-2021 18:51 發表
初時有人以為好易打,於是大平賣,而家發現唔對路了。
收左一堂錢點知原來係無底深潭,割蓆
又或者係
有人應承話好濕碎,一堂搞掂齊齊保釋
點知到第三日越睇越唔對路,換人

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-3-3 06:50 PM 發表
幾時先拉埋梁家傑

梁家傑已賣屋

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-3 07:25 PM 發表

可唔可以搵湯十一代表??
湯渣肯唔肯…
精彩人生同佢係唔係已經師徒莫問?

粱家杰先係曱甴頭,國安應該即拉佢上大陸審。

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-3-3 07:26 PM 發表

咁嗰四個(前)手足做乜唔幫涼瓜袋袋平安?
定涼瓜嫌錢腥?
有無高人拆解呢隻玩法??

難道漢奸會講義氣咩?漢奸只論邊個做得更奸而已!你5夠班咪要受囉!呢壇嘢只可證明涼瓜傑暫時最奸咋

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-3 06:46 PM 發表
47名組織或參與2020年民主派初選的人士,因涉嫌干犯「串謀顛覆國家罪」遭起訴,案件今日踏入第3天在西九龍裁判法院提訊。

資深大律師梁家傑庭上宣佈終止代表被告譚文豪、郭家麒、楊岳橋及李予信。

https://cdn.discuss.com.hk/t/6e48d4/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_190723/20190723_30a47514bb69d8b150d0MobC0P9L3M5e.jpg ...

割痔瘡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]