• 瀏覽: 11,564
  • 回覆: 166
  • 追帖: 1
民主自由,支持!紐約獨立!

熱賣及精選
光復美國,時代革命
支持美國50州獨立,一個都不能少

美國內部人權狀況惡劣,普遍反智低能。
國家分裂很快會發生!

附件

Screenshot_20210220_204701.jpg(97 KB)

2021-3-3 06:28 PM

Screenshot_20210220_204730.jpg(91.93 KB)

2021-3-3 06:28 PM

都好,五眼到最後變60眼,在聯合國有多55隻手,一定可以統治地球

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-3 05:21 PM 發表

美國50州分裂成50國,加上原有盟友,可以控制大部分國際組織
有d搖擺州更可以再一分為二,滿足各方勢力。

美國民主係儍仔先信!做盡傷天害理之事!

附件

Screenshot_20210220_204730.jpg(91.93 KB)

2021-3-3 06:31 PM

Screenshot_20210220_204701.jpg(97 KB)

2021-3-3 06:31 PM

引用:
原帖由 kikola 於 2021-3-3 05:33 PM 發表

天下大勢 分久必合 合久必分
美國都唔會例外
呢八個字會唔會禁埋?... 

方知卻原來,
不必盼蓬萊,
已是埋藏心內,
蓬萊就是愛.
引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-3-3 06:13 PM 發表

樂見52個新國家
世界會正常好多!

支持加州及有大量華人州份全部馬上回歸中國!

其實每個州份都有各自嘅文化同埋體制,亦有地緣嘅 特色,所以其實分裂成50個小國,係一件好好嘅事......我都好贊成!!!👍👍👄 亦能充分體現到大美國嘅民主同埋自由!!!

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-3-3 05:00 PM 發表

美國社會愈來愈分化,大型的種族不公示威潮,加上政府撕裂,還要同時遇上新冠肺炎疫情來襲,都加深民主黨及共和黨的選民間的政治分歧。美國有調查發現,10分3美國人認為分歧已大得不能協調,支持所住州份脫離美國

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2890000/2891187/030321_1_1024.jpg

美國社會愈來愈分化, ...
在香港討論分裂和獨立及進行這類調查是非法行為,不應該引用外國調查鼓吹香港產生同類行為。你的行為真不應該。我先去告發你,希望這次終於拿到獎金吧。

"惟研究亦特別指出,結果只顯示選民的直覺想法,受訪選民沒有仔細思考美國分裂的後果,稱公眾不應全盤接受有關數字。"

低能, 你老尾吹得最行架, "民主"就係要必需全盤接受普選結果呀! 反乜柒口? 反口就唔好日撚日插手香港"民主"啦!

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-3 06:23 PM 發表

老美真好,自由多元講分裂都互相尊重。係強國啲在權人士先驚死,講都唔俾人講,正傻西,平民就慘了。
有幾智障先唔知道FBI會捉人同未聽過加泰羅尼亞

支持分裂獨立,各州投票決定獨立成國

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]