• 瀏覽: 12,620
  • 回覆: 168
  • 追帖: 2
+9
復必泰疫苗|何栢良:已幫家人登記接種 安全且高度有效港大感染及傳染病中心總監何栢良在本台節目指,已經幫家人登記接種BioNTech(

幫家人登記??? 咁佢係咪公開打

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/local/2381346/復必泰疫苗|何栢良已幫家人登記接種-安全且高度有效

何栢狗打唔打

曲線影射biontech 安全高效

全球已經死近2000人哦
但是到2月14號 美國就死了 1170人哦
永久殘疾300多哦

祝願你家人 不是那些副作用 吞噬的
人哦

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-3 02:55 PM 發表
全球已經死近2000人哦
但是到2月14號 美國就死了 1170人哦
永久殘疾300多哦

你可以算算BNT死亡率是其他疫苗的
幾百倍 還是幾千倍啊

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-3 12:57 PM 發表
復必泰疫苗|何栢良:已幫家人登記接種 安全且高度有效港大感染及傳染病中心總監何栢良在本台節目指,已經幫家人登記接種BioNTech(

https://stream.881903.com/public/ee9702c3ca72fea024534087f7187d82/2020/07/27a04bc87271306572f84e773834faea.jpg

幫家人登記??? 咁佢係咪公開打 ...
呢隻仆街何不良磚家終於全身現形,原是一隻死漢奸 !

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-3 02:55 PM 發表
BNT的死亡率  
不說其他疫苗
光是 比 AZ  以 Modena 都高得多

好自為之了

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-3-3 03:05 PM 發表

呢隻仆街何不良磚家終於全身現形,原是一隻死漢奸 !
他就任要是中標了 就好笑了

唔直播打你話乜都得架啦。

登記左,去唔去先!

條仆街自己唔打,擺明吹水昆人打。

幫家人登記左都可以改lor (科興登記都可以唔去打)
佢又冇講自己會公開打復必泰

佢根本9up唔會打復必泰lor

引用:
重點係佢自己唔敢打BionTech. 

佢自己唔打,叫屋企人打?

登記左,會唔會到時唔去架?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]