• 瀏覽: 12,716
  • 回覆: 14
  • 追帖: 2
+9
全球已經死近2000人哦
但是到2月14號 美國就死了 1170人哦
永久殘疾300多哦

祝願你家人 不是那些副作用 吞噬的
人哦

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-3 02:55 PM 發表
曲線影射biontech 安全高效
全球已經死近2000人哦
但是到2月14號 美國就死了 1170人哦
永久殘疾300多哦

你可以算算BNT死亡率是其他疫苗的
幾百倍 還是幾千倍啊

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-3 02:55 PM 發表
曲線影射biontech 安全高效
BNT的死亡率  
不說其他疫苗
光是 比 AZ  以 Modena 都高得多

好自為之了

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-3-3 03:05 PM 發表

呢隻仆街何不良磚家終於全身現形,原是一隻死漢奸 !
他就任要是中標了 就好笑了

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-3 03:27 PM 發表
要有90%+ 以上既神功護體
係要有少少風險
BNT死亡率 是其他 疫苗的
幾百倍 上千倍啊!!!!!

有效率高???
英國專家說 算上輕症與無症狀感染
BNT 有效率 只有 19% 到 29%

比科興的整體有效率 50.4%  低了多少啊!!!

看看科興在 土耳其 與 印尼 剔除 輕症與無症狀感染的有效率
土耳其都是 92%

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-3-3 03:38 PM 發表
復必泰德國與祖國復星合作,何專家愛今次祖國,相信復星。

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-3-3 03:41 PM 發表
打復必泰死亡率只係比感染新冠死亡率高0.001%,抵打。
好扎心
接種BNT 的副作用造成的死亡率

得新冠死亡率 都高

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-3-3 03:54 PM 發表
非常專業的藥濟屍協會必須打,最好打輝瑞,否則點對得住佢舉晒牌向全港市民推介。
95%有效,仲沒有發現嚴重安全問題(唔包括死亡問題)。
https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/gxF65bHkJWUFDJicMTb0IQ--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTEyNDI7aD04NTMuODc1/https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/sgxtU69ac4E8s50MdkkSnw--~B/aD0xMTAwO3c9MTYwMDthcHBpZD15dGFjaHlvbg--/https://media.zenfs.com/ko/singtao.com.hk/8756b51d4a13122c41353288a5f27b0f
為什么 不告訴民眾

BNT 的死亡率 是其他疫苗 的 幾百倍 ??

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-3 03:57 PM 發表
外國野起碼有高效率,大陸嘢交到第三報告未呀
咁渣仲要咁低效率仲要死人,真係笑死人,何柏梁醫生咁專業就梗係根據科學選用最適合嘅疫苗
死亡率 也是其他 疫苗的幾百倍啊

你要告訴民眾
實情!!!

看看數據,BNT全球死亡已經近2000人, 單單是到2月14號美國就已經死亡1179人,永久殘疾300多人!! 日本電視都報道了!!! 這死亡率是其他疫苗的幾百倍上千倍!!! 民眾 被毒媒掩蓋西方疫苗醜聞, 真是可悲

看看數據,BNT全球死亡已經近2000人,
單單是到2月14號美國就已經死亡1179人,永久殘疾300多人!!
日本電視都報道了!!!

這死亡率是其他疫苗的幾百倍上千倍!!!
民眾 被毒媒掩蓋西方疫苗醜聞,
真是可悲

新冠疫苗|韓國接種疫苗後死亡人數增至2人 當局正調查死因

科興全球施打 四五千萬以上
香港一單現在還不確定是否與疫苗 有直接關係的死亡
就嚇怕民眾
是民眾蠢還是 媒體壞??

BNT全球施打死亡 近2000
美國截止到2月14號的 死亡1170
永久殘疾300 多
BNT好安全!!??

真的是蠢?
還是壞!!??

引用:
原帖由 gk3328 於 2021-3-3 05:36 PM 發表
身體最誠實。。叫香港人打科興,自己家人就。。。。。
BNT 死亡率是 其他疫苗的 幾百倍

引用:
原帖由 $navyseals 於 2021-3-3 06:20 PM 發表

唔係用錢冚住,真實數字係死5000人,癱瘓25000人,其他150000人,全部因這亦描

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]