• 瀏覽: 11,026
  • 回覆: 14
  • 追帖: 2
復必泰疫苗|何栢良:已幫家人登記接種 安全且高度有效港大感染及傳染病中心總監何栢良在本台節目指,已經幫家人登記接種BioNTech(

幫家人登記??? 咁佢係咪公開打

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/local/2381346/復必泰疫苗|何栢良已幫家人登記接種-安全且高度有效

熱賣及精選
幫家人登記左都可以改lor (科興登記都可以唔去打)
佢又冇講自己會公開打復必泰

佢根本9up唔會打復必泰lor

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-3 03:10 PM 發表

佢自己呢???
搵家人條命換 300 萬???
1) 佢冇話打復必泰
2) 登記姐, 可以唔去+改

呢d專家之前重牙能斬斬話打復必泰......到貨就唔提

琴日新聞睇支復必泰示範點打

dklm要等解凍(計時??), fing 10野 (要數住), +鹽水再fing 10野 (要數住), 再用針筒分5劑...........煩能到呢
咁解凍時間, fing 多 fing 少, 有冇影響先???

打完有咩事+出錯, 唔知點7追查

所以我100%會揀打科興

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-3-3 03:41 PM 發表

coronaVac and BioNTech都是經專家委員會評定為安全有效,
各人根據自己喜好來決定打哪款疫苖,
接種的人夠多就能形成群體免疫。
係何生之前話會打復必泰架ma, 咁到貨重唔action???

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2021-3-3 03:49 PM 發表

我都想知道香港邊個名人或者醫護人士在電視面前公開打復必泰
打要約腳, 5件
復必泰1劑野, 要溝鹽水開5劑架

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-3 03:57 PM 發表

外國野起碼有高效率,大陸嘢交到第三報告未呀
咁渣仲要咁低效率仲要死人,真係笑死人,何柏梁醫生咁專業就梗係根據科學選用最適合嘅疫苗
咁復必泰有9晒報告, 何生都冇話打 why???

引用:
原帖由 馬路G友 於 2021-3-3 04:08 PM 發表

梗係打BioNTech 啦,世衛咁奶共都沒批准科興疫苗緊急使用就知點解啦。
咪係lor..........bioNetch HK到在貨, 何生唔搶頭啖湯打既???

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-3-3 04:14 PM 發表

已幫家人「登記」,
但係家人唔知登記左.
登記在可以唔去有冇登記鬼知咩...........又唔何生係佢本人

引用:
原帖由 馬路G友 於 2021-3-3 04:17 PM 發表

攬炒波都閃咗唔打科興啦。
星期一打, 星期三財政預算案wor…………交功課緊要過做show la

咁林鄭打左.........
叫專家打復必泰先吹啦

引用:
原帖由 馬路G友 於 2021-3-3 04:28 PM 發表

人地的疫苗要打第二針先發作,佢的未批准嘅疫苗打第一針就死人,唔怪得沒被批准啦,的高官打個的可能係糖水嚟架。
又轉移視線
家下係復必泰HK到貨呀
吹到復必泰咁勁, 何生點解唔頭啖湯打ar

個post講復必泰唔係科興lor……….扮傻

引用:
原帖由 秋天的人話 於 2021-3-3 04:34 PM 發表

佢起碼講左比公衆知,比起馬黑醫好好多。
唔打, 9up冇用

林作咁...........真係同條富x代打先講啦..........

引用:
原帖由 kk999@hk 於 2021-3-3 05:11 PM 發表

邊種都得,最主要是大家都打,做到群體免疫,可以開番個社會。
佢之前話唔打科興, 打復必泰架
復必泰黎左貨啦...........佢重等咩9???
連登記都唔能敢做, 算把啦..........磚家wor dllm la

抹黑完科興又唔柒打復必泰....想當冇事發生???

引用:
原帖由 friendchanli 於 2021-3-3 05:28 PM 發表

Fing個野要唔要講求力度和角度方向呢?
琴日睇示範.........解凍後10下, 加完鹽水又10下 (隻藥真係10下10下)
力度和角度方向etc 冇9提過
1樽要分5支............

ps : 我估fing9得太勁, 會起泡唔7得用(有機器)

引用:
原帖由 nicky1983 於 2021-3-3 08:06 PM 發表

咁我覺得,每隻疫苗都要有人帶頭嘅!佢肯身先士卒打,點都好過班得個罵字,到時阿斯利康到,應該又有一班高官要主動出嚟打先得
咁打左A, 應該唔會再打B, C la

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]