• 瀏覽: 11,012
  • 回覆: 168
  • 追帖: 2
花生

熱賣及精選
醫護不是第一批咩?何醫生唔算?打唔打先?打邊隻?點解又唔講

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-3-3 03:41 PM 發表

coronaVac and BioNTech都是經專家委員會評定為安全有效,
各人根據自己喜好來決定打哪款疫苖,
接種的人夠多就能形成群體免疫。
係何生之前話會打復必泰架ma, 咁到貨重唔action???

引用:
原帖由 買大陸股等跳欄 於 2021-3-3 03:34 PM 發表

重有個CB 失左蹤好耐,
梗係又話幫屋企人登記
屍B?本論壇個傻仔?佢似乎將精力花在講科興打死人的莫須有事件上

要使得身後站著的永遠是朋友而不是敵人,要讓人離開人世的時候也帶著微笑
要健康、快樂地活著,就要有較好的身體,不光是爲自己,也是爲了家人,爲了所有愛你的人和你所愛的人,要保護好自己的身體。
引用:
原帖由 yeungph 於 2021-3-3 03:41 PM 發表

打復必泰死亡率只係比感染新冠死亡率高0.001%,抵打。
好扎心
接種BNT 的副作用造成的死亡率

得新冠死亡率 都高

未打就知安全且高度有效?
亂9up!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-3 12:57 PM 發表

復必泰疫苗|何栢良:已幫家人登記接種 安全且高度有效港大感染及傳染病中心總監何栢良在本台節目指,已經幫家人登記接種BioNTech(

https://stream.881903.com/public/ee9702c3ca72fea024534087f7187d82/2020/07/27a04bc87271306572f84e773834faea.jpg

幫家人登記??? 咁佢係咪公開打 ...
將家人做白老鼠

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

他是否現場轉播打第一針? 預約左, 他隨時可甩底, 或過兩天取消預約.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-3 12:57 PM 發表

復必泰疫苗|何栢良:已幫家人登記接種 安全且高度有效港大感染及傳染病中心總監何栢良在本台節目指,已經幫家人登記接種BioNTech(

https://stream.881903.com/public/ee9702c3ca72fea024534087f7187d82/2020/07/27a04bc87271306572f84e773834faea.jpg

佢老豆應該有唔少物業,幫父母呀哥細佬登記,到時就係唯一合法承繼人

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 3/3/2021 12:57 PM 發表

幫家人登記自己無,買重晒保險啦

引用:
原帖由 wanwh 於 2021-3-3 03:46 PM 發表

他是否現場轉播打第一針? 預約左, 他隨時可甩底, 或過兩天取消預約.
我都想知道香港邊個名人或者醫護人士在電視面前公開打復必泰

要使得身後站著的永遠是朋友而不是敵人,要讓人離開人世的時候也帶著微笑
要健康、快樂地活著,就要有較好的身體,不光是爲自己,也是爲了家人,爲了所有愛你的人和你所愛的人,要保護好自己的身體。
引用:

條友講風涼話.孟加拉窮到要等亞爺捐

一鑊過含+

引用:
原帖由 買大陸股等跳欄 於 2021-3-3 03:08 PM 發表

登記左,會唔會到時唔去架?
佢最叻係彈出彈入 未必唔去, 不過有可能cancel reservation

其實我都好想知啊「攬炒波」係打咗疫苗未?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]