• 瀏覽: 15,171
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
抵死

係咪幾年前果個大帽山港女嚟架?我有行山/航拍嘅自由,救人/救機係政府嘅責任!

引用:
原帖由 timmm 於 2021-3-3 01:15 PM 發表
低能真係唔係扮
佢係真低能ga

亞Sir 我跌咗貞操,可以幫手執番嗎?

玩航拍都要知訂,香港係有禁飛區呢回事!

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-3-3 12:52 PM 發表
而家我真係信班黃屍係精神病患者。

有市民在青衣上空放無人機時意外墜機,報警求助反被警方拘捕。昨日(3月2日)晚上8時許,據報一名49歲女子報案指,她在青衣路61號對開放無人機時,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210303/443727802622021632280956.jpeg/FFPvgZuzGExvFGDVdfEoQRKXrnzx4fIp7L3O-Oy9zvg
證明香港幾多人無法律意識。

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-3 01:00 PM 發表

我好肯定架機係被日以繼夜打飛機嘅黃畜擊落嘅
方興疫苗比佢地打左一晚

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-3-3 12:52 PM 發表

有市民在青衣上空放無人機時意外墜機,報警求助反被警方拘捕。昨日(3月2日)晚上8時許,據報一名49歲女子報案指,她在青衣路61號對開放無人機時,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210303/443727802622021632280956.jpeg/FFPvgZuzGExvFGDVdfEoQRKXrnzx4fIp7L3O-Oy9zvg
拉得好,理鳩佢紅黃藍白黑,犯法就要拉

下次港女報警求助係街扑野點解冇避孕套被中出了

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-3-3 12:54 PM 發表
下次應該會有一個賊爆格不遂走去報警求助
某年元朗有個6尺4長人,帶隊暴徒去掘人袓先山墳,比守護家園子弟擊退,竟然尋求心中黑警幫拖

自己犯法仲要報警

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-3 01:00 PM 發表

我好肯定架機係被日以繼夜打飛機嘅黃畜擊落嘅
有理由相信架機誤飛長沙灣法院上空

引用:

黃屍唔蠢又點會比班政棍利用又出錢又出力呀?

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-3 01:00 PM 發表

何解
你院友做d野只有你識解

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-3-3 01:25 PM 發表

係香港人都知黃暴嗰腦用嚟裝屎㗎啦
曱甴竟然會買中國制造無人機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]