• 瀏覽: 10,291
  • 回覆: 93
+5
本港爆出首宗疑接種科興新冠疫苗後死亡事故,市民接種意欲立即受到影響,新冠疫苗網上預約系統今早陸續出現「退針潮」。本來全數

阿伯一死, 『群體免疫療法』又胎死腹中, 疫情無了期!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0303_00822_001.html

「一係深閨、一係澳門」
自有中國科興疫苗以來,最大力唱衰嘅媒體就係方向,而家仲誣衊隱瞞公佈,大家千祈咪當方向係愛國媒體

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 10:53 AM 發表
自有中國科興疫苗以來,最大力唱衰嘅媒體就係方向,而家仲誣衊隱瞞公佈,大家千祈咪當方向係愛國媒體
我同意醫、衛當局需要時間跟進、呈報、審批, 延後兩日公告, 可以理解!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-3 11:03 AM 發表

我同意醫、衛當局需要時間跟進、呈報、審批, 延後兩日公告, 可以理解!!
方向由中國科興疫苗、國藥疫苗一誕生就一直唱衰末停過,居心叵測

BioNTech咁安全,講好的二百萬呢

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 11:10 AM 發表

方向由中國科興疫苗、國藥疫苗一誕生就一直唱衰末停過,居心叵測
確實

一早估到方向報實大做文章。

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 11:10 AM 發表

黑記既陰謀,分分鐘班黑護係知道阿伯有長期病,照幫佢打搞死佢,特登造新聞出黎

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-3-3 11:17 AM 發表
一早估到方向報實大做文章。
所以千祈咪當方向係愛國媒體

引用:
原帖由 花生之友 於 2021-3-3 11:15 AM 發表
BioNTech咁安全,講好的二百萬呢
身體誠實, 先唔分顏色, 大家都睇定D先

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 3/3/2021 11:20 發表

身體誠實, 先唔分顏色, 大家都睇定D先
同意。

引用:
原帖由 fungx2 於 2021-3-3 11:18 AM 發表

黑記既陰謀,分分鐘班黑護係知道阿伯有長期病,照幫佢打搞死佢,特登造新聞出黎
睇對被割頸警察嘅篷針就知

引用:
原帖由 fungx2 於 2021-3-3 11:18 AM 發表

就算唔係都老屈啦

香港話事 西藥廠+西醫會比你大陸分豬肉 ?

事實勝於雄辯,到現時為止科興預約最full無得揀咁制。biontech間間任你約。
證明小黃人最鐘意口裏說不身體最誠實。

原本香港曱甴只係極少數。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]