• 瀏覽: 8,904
  • 回覆: 12
本港爆出首宗疑接種科興新冠疫苗後死亡事故,市民接種意欲立即受到影響,新冠疫苗網上預約系統今早陸續出現「退針潮」。本來全數

阿伯一死, 『群體免疫療法』又胎死腹中, 疫情無了期!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0303_00822_001.html

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 10:53 AM 發表

自有中國科興疫苗以來,最大力唱衰嘅媒體就係方向,而家仲誣衊隱瞞公佈,大家千祈咪當方向係愛國媒體
我同意醫、衛當局需要時間跟進、呈報、審批, 延後兩日公告, 可以理解!!

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 11:10 AM 發表

方向由中國科興疫苗、國藥疫苗一誕生就一直唱衰末停過,居心叵測
曲線宣傳中國製疫苗~

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-3-3 11:44 AM 發表

科興      
藍尸繼續打, 唔好縮~

引用:
原帖由 專買上盤 於 2021-3-3 12:14 PM 發表

洞房不斷借機會抺黑政府,一時就話強檢失敗,一時就話疫苗接種有問題,國安公處是不是應該調查一下佢呢。
嚇怕市民接種疫苗;官涌市政:“一半預約人士取消!!😱🥴

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0303_00822_001.html

引用:
原帖由 楊明綸 於 2021-3-3 12:55 PM 發表

邊度
台灣

引用:
原帖由 侵侵侵 於 2021-3-3 01:23 PM 發表

科興疫苗,你唔打,我打
支持~

引用:
原帖由 楊明綸 於 2021-3-3 01:26 PM 發表

死左無得賠
循民事索償~

引用:
原帖由 timtim20062006 於 2021-3-3 01:36 PM 發表

尋晚已經公佈左250幻將金既得將者系爛屍一號
不過可以大擔預計正苦會話『無證據證明死者同打左翼苗有關』,從而賴貓唔派彩
無得派彩,搵鬼打咩
跟住咋咋棣棣叫「關愛基金」磅水, 搞掂~

引用:
原帖由 筒子章 於 2021-3-3 02:22 PM 發表

200萬黃人去哂邊?點解仲有咁多名額?伏必泰有伏?佢哋都怕怕?
唔通學我??

引用:
原帖由 kk-ky 於 2021-3-3 02:33 PM 發表

你睇琼大媽吹雞返深圳打國藥,就係避開打科興就知咩事啦,689咁愛國都唔出來打科興啦。😆
可憐私煙, 因此枉死!!

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2021-3-3 03:02 PM 發表

邊個藍畜甘大膽預約左打科興依家退縮唔打?即刻報國安拉鳩哂你班唔效忠大陸的反叛藍畜先得
送黑名單去西環, 注銷return home card.

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-3 04:28 PM 發表

以後擇偶可能都要小心啲,如果對方打咗mRNA疫苗,唔知生出嚟仔女會唔會有其它基因問題.一係叫佢出示針紙,一係就搵大陸嘅穩陣.
he he , she she 穩陣呀~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]