• 瀏覽: 10,296
  • 回覆: 93
+5
日本女子本身無病患。。接種後叮叮。。

引用:
原帖由 花生之友 於 2021-3-3 11:15 AM 發表
BioNTech咁安全,講好的二百萬呢
早打早歸西唔使要長期病患的

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 11:10 AM 發表

方向由中國科興疫苗、國藥疫苗一誕生就一直唱衰末停過,居心叵測
曲線宣傳中國製疫苗~

好彩今次有親共方向報深入報導老翁打科興疫苗死亡事件,搞到醫管局無法幫支共隱瞞,等藍屎狗冇得賴,如果唔係有方向報,香港人永遠無法知道真相

引用:
原帖由 花生之友 於 2021-3-3 11:25 AM 發表
事實勝於雄辯,到現時為止科興預約最full無得揀咁制。biontech間間任你約。
證明小黃人最鐘意口裏說不身體最誠實。
講真如果真係同較輕微副作用既科興有關,咁更嚴重副作用既biontech更加唔會諗啦!

雖然方向報親共係人都知,但今次佢不偏不倚報導科興疫苗打死人真相,值得一讚!

今日終於見唔到東方話預約係統塞車啦 

科興      

引用:
原帖由 花生之友 於 2021-3-3 11:25 AM 發表
事實勝於雄辯,到現時為止科興預約最full無得揀咁制。biontech間間任你約。
證明小黃人最鐘意口裏說不身體最誠實。
大把人直頭唔打啦,打黎把能

講多無謂, 點入去睇下幾多人預約復必DIE

https://booking.covidvaccine.gov.hk/centre/index_tc.html

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-3-3 11:44 AM 發表
科興      
藍尸繼續打, 唔好縮~

都未證實呀伯死因同疫苗有關。藍堅信中國貨好,點會退縮姐?你咪發布假消息呀!

用香港黑記邏輯:唔打科興疫苗就算有高血壓、糖尿病、食煙飲酒都有不死之身!

死個阿伯姐 大驚小怪

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-3-3 11:49 AM 發表

大把人直頭唔打啦,打黎把能
咩呀!有550萬人唔打啫咁嗰200萬支持者呢??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]