• 瀏覽: 27,151
  • 回覆: 381
+5
引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-3 01:47 AM 發表
一名在英國任教的中國籍教師王鵬(譯名),在慢跑時遭4名身分不明的男子以言語挑釁,「中國病毒」、「滾出這個國家」。4名男子除言語攻擊外,還將王鵬踹倒在地圍毆,導致王鵬面部受傷,口鼻都滲出血液,緊急送醫處理。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210302/443514052631597056721930.jpeg/dajcMMOnwWD6pu9ZEOC32rDt9VhDYmtLSFWDBEhVgwQ ...
班曱甴過到去點止俾人歧視,重會俾人打!

中國病毒!

引用:
原帖由 yat69 於 2021-3-3 03:46 AM 發表
喺美國同英國佬眼中,香港人同大陸人一樣,
佢地睇唔起中國人,但係就仍然有咁多傻香港人要移民去比人歧視。
黃人井底呀嘛 
俾佢爬出井底去見識下‘’真正‘’嘅世界啦
到時咪知誰是敵誰是友囉!

引用:
原帖由 tony1997 於 2021-3-3 02:05 AM 發表
大陸人做乜去英國
同你一樣!都想走,不過人地成功你失敗了。
那又如何?

引用:
原帖由 tony1997 於 2021-3-3 02:05 AM 發表
大陸人做乜去英國
佢冇聽掃把頭講,過去做二等公民!

的確來自宗各 已經打得輕,扺打。

咪幸災樂禍啦,香港移民英國嘅黃屍曱甴同等機率都會被鬼佬打鳩咪㗎。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-3 01:47 AM 發表
一名在英國任教的中國籍教師王鵬(譯名),在慢跑時遭4名身分不明的男子以言語挑釁,「中國病毒」、「滾出這個國家」。4名男子除言語攻擊外,還將王鵬踹倒在地圍毆,導致王鵬面部受傷,口鼻都滲出血液,緊急送醫處理。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210302/443514052631597056721930.jpeg/dajcMMOnwWD6pu9ZEOC32rDt9VhDYmtLSFWDBEhVgwQ ...
唔會㗎唔會㗎!英豬識得分大6人同香港黃屍曱甴㗎!香港黃屍曱甴佢哋會當VlP咁歡迎㗎!黃屍曱甴快啲去英國啦!唔好留香港啦!冇聞煮豉油㗎!

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-3-3 02:29 AM 發表
D黃狗,
唔會比陰人打。
陰人愛狗。
唔食狗肉。
但係會人獸交,陰人最鍾意後花園。

遲早移民嗰啲香港人被打

引用:

睇幅圖仔佢好似俾人掌咀,淨係打佢把臭口咁🤷🏼‍♂️

黃絲去到英國, 嘗嘗被人私了的無助丶痡苦吧

咁多華人唔打淨係佢俾人打🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 太師傅 於 2021-3-3 06:13 AM 發表

但係會人獸交,陰人最鍾意後花園。
嗱! 黃L一早諗到。
班朴街去陰各,
目的係賣 sea 佛揾$。
唔通做超市收L咩!
咁無出色。

期待BNO港人去到英國要報仇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]