• 瀏覽: 18,080
  • 回覆: 194
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Retired2019 於 2021-3-4 03:36 PM 發表

算啦,一人少句唔同啲藍c嘈,你地啲黃畜冇資格講國安法哩三個字。
我地只係會講  蟈安法 🤭🤭

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2021-3-4 04:03 PM 發表

我地只係會講  蟈安法 🤭🤭
點講咪又係繼續臣服中共
笑死人

看來不錯。

都市閒人
內地扶貧,令好多物品都有大收成,這些收成內消多的話會令扶貧更成功

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-3-4 05:29 PM 發表

點講咪又係繼續臣服中共
笑死人
藍屍狗先會臣服
奴性重  無計

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2021-3-5 01:20 AM 發表

藍屍狗先會臣服
奴性重  無計
唔好咁樣話你啲手足啦
好多都仲交緊稅俾港共架

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-3-5 01:25 AM 發表

唔好咁樣話你啲手足啦
好多都仲交緊稅俾港共架
藍屍唔係我手足喎🤭🤭

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-3-3 12:58 AM 發表

中國大陸海關總署日前宣布暫停進口台灣菠蘿(台灣稱作鳳梨),指因大陸多次從進口台灣菠蘿截獲檢疫性有害生物。台灣方面事後批評大陸的說法完全錯

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210302/443474949730996224395428.jpeg/j50xiDHaiEMZ68eHDyXYCi4MBP33GZ3SZvThmmb04Zo?v=w1280r16_9
以前到中山旅遊,嘗試神灣菠蘿幾好,
細細個,菠蘿味好香,幾甜!

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2021-3-4 04:03 PM 發表

我地只係會講  蟈安法 🤭🤭🤭
有個儍西畜牲自己打左咩都唔知!

引用:
原帖由 alvinm 於 2021-3-4 05:55 PM 發表

內地扶貧,令好多物品都有大收成,這些收成內消多的話會令扶貧更成功

之前有講過幾次 都無改善。

依家執正黎做先肯改,敬酒唔飲 飲罰酒囉

因為凡有的,還要加給他,叫他有餘。沒有的,連他所有的,也要奪過來。馬太福音

一路上網一路掘BITCOIN:
https://cryptotabbrowser.com/12713512
台灣省水果問題多多!唔食好過!

反連登、記協、教協、毒果、港台等恐怖組織 !撲滅黃色智障經濟圈,獵殺全港恐怖分子!
引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-3-3 02:19 AM 發表

其實無需要係台灣入口
一向都係讓利政策,而家台灣虛不受補

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2021-3-3 08:07 AM 發表

當年買台灣菠蘿都係比面貿易,你估大陸真係無菠蘿出產咩!
就算自己出產唔夠可以同菲律賓呢啲東南亞地方買,平好多品質又唔差,真係貪台灣產品貴啲咩

香港有冇得賣, 我想試下祖國貨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]