• 瀏覽: 4,957
  • 回覆: 128
+10
60診以上 高危

據悉該老翁有長期病患包括糖尿病、高血壓、心臟病等。

長期病患,應該唔打得

引用:
原帖由 hkfc002 於 2021-3-2 22:36 發表

長期病患,應該唔打得
許樹昌話OK

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-3-2 10:28 PM 發表
新冠疫苗接種計劃展開多日,衞生署今晚(2日)公布,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在佐敦官涌體育館社區...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302222437
長期病患?

黃絲小心D啦
個腦有問題都應該算係長期 ...
會打科興的只會係藍

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-3-2 22:41 發表

會打科興的只會係藍

如有長期病患,為自身安全著想,接種前應向醫護人員講清楚,以評估是否適合接種,依家唯有睇衛生署對這個案的死因有何公佈啦

奸邪妖獸只會按政治立場開口,而不理事實。

已經打咗嘅有幾多個係60歲以上?
政府最好交代多啲數據提高透明度
如果好幾千先死一個其實都係安全範圍內
種咩疫苗都有人死
永遠無話100%無事
如果衛生署真係有隱瞞兩日
呢樣其實係最唔好
最打擊市民對克爾來福嘅信心

還無最后結論 

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-3-2 10:49 PM 發表
如有長期病患,為自身安全著想,接種前應向醫護人員講清楚,以評估是否適合接種,依家唯有睇衛生署對這個案的死因有何公佈啦
依個CASE 仲及數以百萬的賠償, 好有可能會上死因庭, 所以最終結果冇咁快知。

引用:
原帖由 hkfc002 於 2021-3-2 10:36 PM 發表

長期病患,應該唔打得

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-2 10:51 PM 發表

寫明都俾佢打?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-2 10:51 PM 發表

死者係咪依個CASE 先?
係咪嚴重到20-30?

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-3-2 10:28 PM 發表
新冠疫苗接種計劃展開多日,衞生署今晚(2日)公布,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在佐敦官涌體育館社區...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302222437
長期病患?

黃絲小心D啦
個腦有問題都應該算係長期 ...
你打左科興未

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]