• 瀏覽: 63,963
  • 回覆: 778
  • 追帖: 2
+38
新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩?  資訊科技署好漏夜加ram呀~   

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0302_00822_001.html

「一係深閨、一係澳門」
藍屍快能D去打國葯

好彩我未預約
睇定d先

引用:
原帖由 chun4321 於 2021-3-2 09:59 PM 發表
藍屍快能D去打國葯
國藥如果掂過科興, 中共就用國藥做『疫苗外交』啦~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 09:58 PM 發表
新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302214953

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩 ...
長期病患打乜針都要小心就真

提示: 違規內容已被屏蔽
一早刀已經話大陸疫苗唔好打

愛國藍人上呀!!快打!!

“信國家,唔怕”😎😎

睇下明天有幾多人縮沙唔去打

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-2 10:07 PM 發表
一早刀已經話大陸疫苗唔好打
藍尸:『BioNtech打死人, 你唔講?』

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:09 PM 發表

藍尸:『BioNtech打死人, 你唔講?』
政府擦鞋高官打咗一定好驚

嚴重糖尿病仲去打疫苗 醫護人員又唔理照打

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:05 PM 發表

根本就搏唔過;佢仲要搏隻賠率最低既, 真無腦!!
咁呀染哥諗住打邊隻先

今日好彩我預約唔到。

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-2 10:10 PM 發表

政府擦鞋高官打咗一定好驚
我依家明, 點解嗰日「波叔」無去打科興疫苗啦;因為萬一「777」打瓜咗, 先至有人接上呀~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]