• 瀏覽: 59,872
  • 回覆: 87
  • 追帖: 4
新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩?  資訊科技署好漏夜加ram呀~   

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0302_00822_001.html

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 chun4321 於 2021-3-2 09:59 PM 發表

藍屍快能D去打國葯
國藥如果掂過科興, 中共就用國藥做『疫苗外交』啦~

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-2 10:07 PM 發表

一早刀已經話大陸疫苗唔好打
藍尸:『BioNtech打死人, 你唔講?』

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-2 10:10 PM 發表

政府擦鞋高官打咗一定好驚
我依家明, 點解嗰日「波叔」無去打科興疫苗啦;因為萬一「777」打瓜咗, 先至有人接上呀~

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-3-2 10:11 PM 發表

咁呀染哥諗住打邊隻先
靜觀其變

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-2 10:20 PM 發表

進行檢討,看看是否因為誘發身體製造抗體造成嚴重不適.可能要暫停施打.
人人體質唔同, 千百萬種反應可能, 點劃「保險線」呀??

引用:
原帖由 wingwing127 於 2021-3-2 10:22 PM 發表

日本岩岩公布有個女人打biontech死左,你又去唔去打呀on9仔,死白痴仔
答咗另一位網友啦, 短期內兩隻我都唔打;得唔得先??

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-3-2 10:26 PM 發表

未輪到佢,係政務司長接
張建宗, 大波驊同日打架;唔俾香埋架??

引用:
原帖由 Dani123 於 2021-3-2 10:24 PM 發表

其實復必泰都係大陸復星製藥 有份投資同研發嘅
不過佢哋啲白痴仔就真係以為完全係外國嘢囉
你又嚮度輿情、帶風向;復星取得BioNtech既大中華區代理權咋, 佢有L資格參與德國BioNtech既研發?唔知醜!!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-2 10:31 PM 發表

嚴重糖尿病傷風感冒都攞佢命
藍尸見唔洗錢, 唔蝕底嘛~

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-2 10:29 PM 發表

身體尤其虛弱者可能承受不了自身產生的正常免疫反應,出現如上的休克症狀.可能要禁止60歲以上及患有長期病患的人士接種.
科興講明隻疫苗於六十歲及以上人士的測試樣本好少;唔知點解, 香港班專家完全忽略呢點??

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-3-2 10:27 PM 發表

民建聯又成功爭取! 

專家叫你hold住等報告 你班爛屍死都要闖關 咪好囉! 65歲先退休 63歲叫長者? 早d 埋單啦!

越多爛屍打就越好! 即打即埋單
AV琼呻吟咁叫, 要專家考慮科興疫苗已廣泛在世界各地接種, 唔洗死板地等第三期報告喔嘛;叫死者家屬去搵AV琼賠命啦!!

引用:
原帖由 山茶花888 於 2021-3-2 10:33 PM 發表

上月28號死亡,3月2號晚才公佈,會否遲了些?
醜聞禁易冚?你估私煙嗰單?!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-3-2 10:36 PM 發表

AI電腦系統幫你約了明天,請準時出現
城管會找上門嗎??

提示:支持鍵盤翻頁左 右