• 瀏覽: 64,229
  • 回覆: 778
  • 追帖: 2
+38
引用:
原帖由 達維 於 2021-3-2 10:41 PM 發表

一早都話科興有得打時,小黃人唔屎唔臭都會落力唱衰。呢啲咪令香港pk嘅人囉
你個身體藍色架

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:33 PM 發表

你又嚮度輿情、帶風向;復星取得BioNtech既大中華區代理權咋, 佢有L資格參與德國BioNtech既研發?唔知醜!!
BNT , 復星係有股份

引用:
原帖由 炎小子 於 2021-3-2 10:41 PM 發表

糖尿病和高血壓都唔應該打疫苗,打之前應該了解清楚,仲有其他病症都好似不建議去打
係呀
就算流感針都會出事

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-2 10:09 PM 發表
睇下明天有幾多人縮沙唔去打
希望你打輝瑞廢水,記住通知大家

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-2 10:41 PM 發表
大撚獲,啲五毛可能走哂去打biontech
留番俾啲黃毛打

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-3-2 10:27 PM 發表

民建聯又成功爭取! 

專家叫你hold住等報告 你班爛屍死都要闖關 咪好囉! 65歲先退休 63歲叫長者? 早d 埋單啦!

越多爛屍打就越好! 即打即埋單
AV琼呻吟咁叫, 要專家考慮科興疫苗已廣泛在世界各地接種, 唔洗死板地等第三期報告喔嘛;叫死者家屬去搵AV琼賠命啦!!

而家五毛風向係:
怪個死者有糖尿走去打針... 
人地相信你芝麻疫苗先走去打...
點知打完就瓜左...
你班友割蓆都割唔切... 
睇黎個死者已成慰安安全套 
BTW..我只係想知衛生署幾時派彩250萬??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 22:05 發表

根本就搏唔過;佢仲要搏隻賠率最低既, 真無腦!!
交智商稅

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-3-2 10:01 PM 發表
好彩我未預約
睇定d先
約咗都放佢飛機啦

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:35 PM 發表

藍尸見唔洗錢, 唔蝕底嘛~
好難講……嚴重糖尿係高危組別,唔打中招又係死,打咗引發病症又係死

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-3-2 22:43 發表
而家五毛風向係:
怪個死者有糖尿走去打針... 
人地相信你芝麻疫苗先走去打...
點知打完就瓜左...
你班友割蓆都割唔切... 
睇黎個死者已成慰安安全套 
BTW..我只係想知衛生署幾時派彩250萬??
一定抵賴

引用:
原帖由 山茶花888 於 2021-3-2 10:33 PM 發表
上月28號死亡,3月2號晚才公佈,會否遲了些?
醜聞禁易冚?你估私煙嗰單?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:43 PM 發表

AV琼呻吟咁叫, 要專家考慮科興疫苗已廣泛在世界各地接種, 唔洗死板地等第三期報告喔嘛;叫死者家屬去搵AV琼賠命啦!!
你已經有證據證明係關疫苗事?有就快D俾家屬喇。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 09:58 PM 發表
新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302214953

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩 ...
支持香土人打科興

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]