• 瀏覽: 63,972
  • 回覆: 778
  • 追帖: 2
+38
明明科興隻葯比少年人打就好!
政府無啦啦又比老人家啦...
中國大陸政府都公佈左不建議60歳以上人仕打科興啦!
香港政府係都要反其道而行,
依家衰左, 又唔賠償比其家人.
仲衰過d保險公司, 人壽保險死左人係必賠的!

支持c y做特首, 將香港打造全世界最大嘅漁港…………

不得了, 此帖榮登熱話榜首;多謝各位會員推許~

引用:
原帖由 cyjoe 於 2021-3-4 01:54 AM 發表
明明科興隻葯比少年人打就好!
政府無啦啦又比老人家啦...
中國大陸政府都公佈左不建議60歳以上人仕打科興啦!
香港政府係都要反其道而行,
依家衰左, 又唔賠償比其家人.
仲衰過d保險公司, 人壽保險死左人係必賠的!
明顯政府有關人士, 在製造事端, 引發中港矛盾!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-4 11:59 AM 發表
恭喜~您實致名歸 ! 我係您fan💩

附件

下載.jpeg.jpg(9.8 KB)

如果香港有Johnson&Johnson,我願意去私家打💩👍

一針過唔洗痛兩次😎

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-4 11:59 AM 發表
[專家組昨天緊急開會討論,一致認為死因與疫苗無直接關係,並指出死者生前有嚴重吸煙習慣,最大死因是冠心病,引致三條血管閉塞死亡]

佩服你唱衰科興唔到仲沾沾自喜

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-3-4 03:34 PM 發表

恭喜~您實致名歸 ! 我係您fan💩
😙🤪

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-3-4 03:45 PM 發表

[專家組昨天緊急開會討論,一致認為死因與疫苗無直接關係,並指出死者生前有嚴重吸煙習慣,最大死因是冠心病,引致三條血管閉塞死亡]

佩服你唱衰科興唔到仲沾沾自喜

今日HKU孔教授口風放軟:『唔百分百排除疫苗對死者之影響?』~

今日記者會話,打疫苗死亡與接種疫苗無關。將責任推落受接種者,自己有問題,都唔知什麼世界?

引用:
原帖由 宇宙勇敢的裙 於 2021-3-4 05:23 PM 發表
今日記者會話,打疫苗死亡與接種疫苗無關。將責任推落受接種者,自己有問題,都唔知什麼世界?
居然話係你自己行入接種中心!

係咪好涼薄呢?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-4 05:27 PM 發表

居然話係你自己行入接種中心!

係咪好涼薄呢?
不負責任的行為。未接種疫苗者三思。

引用:
原帖由 宇宙勇敢的裙 於 2021-3-4 05:31 PM 發表

所以我話『靜觀其變』;千其咪學藍尸狗衝~

引用:
原帖由 宇宙勇敢的裙 於 2021-3-4 05:31 PM 發表

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]