• 瀏覽: 63,952
  • 回覆: 778
  • 追帖: 2
+38
其實之前政府已經講左有嚴重長期病患人士不宜接種疫苗。點解佢仍打左??

好心蘋果新聞就中肯 D 啦,之前挪威都有打左 BioNtech 疫苗死左 23個老人啦。

而家又無人逼你打科興疫苗,你鍾意咪打 BioNtech 咯。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hkappleboy 於 2021-3-2 10:37 PM 發表
呢個阿伯如果打輝瑞疫苗,肯定 唔夠兩個鐘就瓜
如果你打個身體會變埋藍色

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 09:58 PM 發表
新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302214953

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩 ...
早說強國次品疫苗,傻毛快啲去為國捐軀~

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2021-3-2 10:39 PM 發表
都60幾又長期病患
出事都唔出奇
如果係個後生仔無病無痛
打完瓜左就話啫😑😑😑
科興派彩

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 09:58 PM 發表
新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302214953

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩 ...
大陸嘢,係咁架啦。
依家先第一單,咪叮得少囉。
或者呢度先係試驗白老鼠如實反映真實數據情況嘅全球第一地。

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-2 10:07 PM 發表
一早刀已經話大陸疫苗唔好打
一早都話科興有得打時,小黃人唔屎唔臭都會落力唱衰。呢啲咪令香港pk嘅人囉

引用:
原帖由 suzume 於 2021-3-2 10:25 PM 發表
就算查左証實係糖尿問題而死
黃人都會大大傳係疫苗問題
糖尿病和高血壓都唔應該打疫苗,打之前應該了解清楚,仲有其他病症都好似不建議去打

醫生一早話左有嚴重病,糖尿病唔好打疫苗

附件

Screenshot_20210302_223046.jpg(181.09 KB)

提示: 違規內容已被屏蔽
咁講歐美嗰啲打針後死亡嘅都係長期病患者喇!

黃五毛又黎抽水收銀

引用:
原帖由 wingwing127 於 2021-3-2 10:22 PM 發表

日本岩岩公布有個女人打biontech死左,你又去唔去打呀on9仔,死白痴仔
日本個單乜唔係打輝瑞疫苗?

個死者死因一定係關打疫苗事架咩?

2萬幾人打左,有一個人打完左死就關疫苗事?諗嘢真係唔該科學D啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]