• 瀏覽: 59,865
  • 回覆: 778
  • 追帖: 4
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-2 10:31 PM 發表

嚴重糖尿病傷風感冒都攞佢命
藍尸見唔洗錢, 唔蝕底嘛~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-3-2 10:01 PM 發表

好彩我未預約
睇定d先
AI電腦系統幫你約了明天,請準時出現

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 09:58 PM 發表

新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302214953

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩 ...
班藍友有晒理由轉打外國貨

呢個阿伯如果打輝瑞疫苗,肯定 唔夠兩個鐘就瓜

要求衛生署立即公布幾時派彩250萬 

本身好想打,可惜比人標籤左我系黃人所以要打BioNtech科興刀系留返比藍人打

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-2 10:34 PM 發表

接種疫苗都是有風險的,南韓接種流感疫苗都死了幾十人.所以要因應各人身體狀況進行評估.輝瑞疫苗的初期免疫反應會來得更快更強烈,副作用也更大.
無錯 科興冇問題 好安全

藍屍 民建聯 工聯會 一定要打 63歲提早退休

呢d機會唔係人人有

本來我都想預約,而家都係等啲勇士試左先

都60幾又長期病患
出事都唔出奇
如果係個後生仔無病無痛
打完瓜左就話啫😑😑😑

一係太緊張,一係冇食早餐!唔關疫苗事架!唔好污名化祖國偉大既疫苗!

「凌厲剛猛,無堅不摧,弱冠前以之與河朔群雄爭鋒。紫薇軟劍,三十歲前所用,誤傷義不祥,乃棄之深谷。重劍無鋒,大巧不工。四十歲前恃之橫行天下。四十歲後,不滯於物,草木竹石均可為劍。自此精修,漸進於無劍勝有劍之境。」
引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-3-2 10:29 PM 發表

身體尤其虛弱者可能承受不了自身產生的正常免疫反應,出現如上的休克症狀.可能要禁止60歲以上及患有長期病患的人士接種.
科興講明隻疫苗於六十歲及以上人士的測試樣本好少;唔知點解, 香港班專家完全忽略呢點??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
女子接種輝瑞疫苗後死亡  成全國首例

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0302_00992_001.html

死個阿伯好少事 個阿伯又糖尿 又高血壓 仲打疫苗想自殺姐

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]