• 瀏覽: 59,867
  • 回覆: 778
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 Dani123 於 2021-3-2 10:24 PM 發表

其實復必泰都係大陸復星製藥 有份投資同研發嘅
不過佢哋啲白痴仔就真係以為完全係外國嘢囉
可以等打AZ

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 09:58 PM 發表

新冠疫苗接種計劃展開多日,據悉,一名63歲有長期病患的長者於上周五(2月26日),在朋友陪同下接種科興疫苗後不足兩日,於

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/photo/bkn-20210302211922178-0302_00822_001_01b.jpg?20210302214953

夜麻麻爆單咁嘢, 想明日預約打BioNtech死機咩 ...
民建聯又成功爭取! 

專家叫你hold住等報告 你班爛屍死都要闖關 咪好囉! 65歲先退休 63歲叫長者? 早d 埋單啦!

越多爛屍打就越好! 即打即埋單

藍屍呢  唔好宿呀

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:24 PM 發表

人人體質唔同, 千百萬種反應可能, 點劃「保險線」呀??
身體尤其虛弱者可能承受不了自身產生的正常免疫反應,出現如上的休克症狀.可能要禁止60歲以上及患有長期病患的人士接種.

帳號注冊至今已滿十年,該說的已經說了,從此隱退.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-3-2 10:27 PM 發表

有無source師兄
你下載無線新聞個app就睇到了,係今晚9點幾嘅新聞

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 10:26 PM 發表

答咗另一位網友啦, 短期內兩隻我都唔打;得唔得先??
又話叫資訊科技局加ram,原來你自己都唔去打講甘多廢話

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-3-2 10:26 PM 發表

未輪到佢,係政務司長接
張建宗, 大波驊同日打架;唔俾香埋架??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
提示: 違規內容已被屏蔽

引用:
原帖由 testfriend 於 2021-3-2 10:11 PM 發表

嚴重糖尿病仲去打疫苗 醫護人員又唔理照打
嚴重糖尿病傷風感冒都攞佢命

清除愛國人士

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-3-2 10:29 PM 發表

你下載無線新聞個app就睇到了,係今晚9點幾嘅新聞
👌,感謝

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 Dani123 於 2021-3-2 10:24 PM 發表

其實復必泰都係大陸復星製藥 有份投資同研發嘅
不過佢哋啲白痴仔就真係以為完全係外國嘢囉
你又嚮度輿情、帶風向;復星取得BioNtech既大中華區代理權咋, 佢有L資格參與德國BioNtech既研發?唔知醜!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
上月28號死亡,3月2號晚才公佈,會否遲了些?

從來人生多失敗
趟趟碰頭
今又碰頭
回首笑問恨難求
嘆息氣慨依然在
不似當年
勝似當年
一夜星光變萬千

接種疫苗都是有風險的,南韓接種流感疫苗都死了幾十人.所以要因應各人身體狀況進行評估.輝瑞疫苗的初期免疫反應會來得更快更強烈,副作用也更大.

帳號注冊至今已滿十年,該說的已經說了,從此隱退.
提示:支持鍵盤翻頁左 右