• 瀏覽: 64,166
  • 回覆: 87
  • 追帖: 2
+38
引用:
原帖由 haogaoye 於 2021-3-3 12:58 AM 發表

咁樣,過兩日開始打伏必DIE既時候,政府咪要準備定破產?
波叔有遠見, 今年派糖減半, 抽起另一半做provisions.

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-3 01:03 AM 發表

挪威冇雷公咁遠,5毛藍屍咪一樣大做文章。宜家死嘅係香港人喎!

今日份份報紙都頭條啦,當然大公文匯除外。
人渣報紙, 梗係登西九法院啦!!

引用:
原帖由 kennyfung118 於 2021-3-3 01:13 AM 發表

講經咩 你打未?希望唔會新聞見到你
唔會俾你見到佢;因為有咩事, 佢都唔會出鏡~

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 01:16 AM 發表

我1961年喺香港出世,今年60歲,已經接種咗科興疫苗好多日,咩事都冇
你有咩老人病先??

引用:
原帖由 kchaha 於 2021-3-3 01:18 AM 發表

政府冇話唔俾,醫護人員點阻止?
都話接種中心D人, 唔係醫護人員咯;外判公司職員呀!!

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 01:21 AM 發表

我1961年喺香港出世,今年60歲,已經接種咗科興疫苗好多日,咩事都冇

我老竇今年91歲,我亞媽今年88歲,同我一齊打,即係亦係已經接種咗科興疫苗好多日,都係咩事都冇
嘩?你all-in呀?有無risk management mind架?!

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-3 02:05 AM 發表

我冇老人病

我老竇91歲,我亞媽88歲,同我一齊接種科興疫苗,佢哋咁大年紀點都有啲老人病,都一樣接種科興疫苗多日後咩事都冇

其實科興疫苗同國藥疫苗,都係比其他國家嘅疫苗較為溫和
你條友, 一味loop文宣稿, 露晒底啦~

引用:
原帖由 kaiho1029 於 2021-3-3 02:05 AM 發表
先不說政治啦 科興本身保護率係較低 而且第三期醫學報告亦無的 不是報告太差何必要處處隱瞞?
AV琼話:“全世界人都打, 仲洗乜睇第三期報告喔?!”

引用:
原帖由 宇宙勇敢的裙 於 2021-3-3 01:32 AM 發表
預約明天及之後看科興的人,會否停一停?
譚耀宗話齌:“唔好俾佢停, 危唔危險都要照打!!”

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2021-3-3 02:13 AM 發表

根本支共一早知道科興疫苗有安全問題,為左個死人面子用盡方法去隱滿事實,強國遲早累死很多無辜人
呃鳩D第三世界啫;總統仲要親自去停機坪, 接授天朝禮物!!

引用:
原帖由 非凡人馬 於 2021-3-3 02:20 AM 發表

你自己睇唔好笑

乜大陸無變種新冠咩??

引用:
原帖由 非凡人馬 於 2021-3-3 02:28 AM 發表

香港人衰緊張先出事
答非所問!!

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-3-3 02:29 AM 發表

懂大陸國情好遊戲規則嘅5毛藍絲,口講打國產疫苗,行動就打外國牌子
AV琼呢個冚家剷, 間接害死阿伯!!

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-3-3 02:33 AM 發表

你估佢地想打科興㗎,唔打就喺唔愛國,無得揀呀
我梗係知佢哋非自願打科興啦;我係回答另一會員, 當日「阿茂」無打針之真正原因呀!!

引用:
原帖由 paoon 於 2021-3-3 09:57 AM 發表

唔搵香港人做實驗邊道搵報告?
你洩漏國家機密!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]