• 瀏覽: 2,698
  • 回覆: 46
我都支持林太

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-3-2 04:52 PM 發表
林鄭連任機會大,基本上香港已經無更合適人選
下屈CY做5年,再下屆林太養精蓄銳 接棒 又做5年

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-2 04:56 PM 發表
人工升就無嘞~~ 得呢d升
當奴侵做翻總統咪啊?

引用:
原帖由 lubet 於 2021-3-2 17:58 發表

下屈CY做5年,再下屆林太養精蓄銳 接棒 又做5年
No, CY 可連任做10年,即2022-2032

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-3-2 04:49 PM 發表
香港民意研究所今日公布行政長官林鄭月娥,以及特區政府的最新民望數字,結果顯示林鄭月娥的評分為33.9分,較上次調查上升2.9分,是2019年6月反修例風波以來新高,其最新支持率為2...

佢會唔會連任?

新聞來源連結:
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2725607/民研:林鄭民望創修例風波以來新高+政府滿意度升
認真少少做野!努力趕絕黃人、咁我就全力支持香港政府。

引用:
原帖由 csl225 於 2021-3-2 05:53 PM 發表
有冇睇錯? 香港民意研究所轉死性? 定係見到46人被拉, 驚青到轉"車太"?
唔舞高到有必要時點弄低

林太唔連任都冇咩選擇啦,唔通張健中咩

疫情同黑暴事件確係表現欠佳,近期算係好返d,又整單科興疫苗死人事件比毒媒炒作,
都係直接中央接管啦

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-2 05:20 PM 發表

本來我麻麻林鄭, 但見到D黃畜漢奸咁L賤格, 依家支持林鄭連任激死班仆街!!!!
+1, 硬係覺得林鄭該硬時又手軟,明明可以一護炒起港台,仲要留,我反而想cy出返來選

點會連任,林鄭係唯一一個比中央指名要改善同唔好卸膊既特首,反修例抗暴抗疫既表現,中央講明唔多滿意,唔係林鄭廢,中央根本唔洗自己出手搞國安法,搞到中央一班高官有借口比人制裁

我支持洗師傅出嚟做特首

林鄭做最啱黃人,小黃人希望佢連任,民調就做馬,冇用㗎,林鄭一定冇得連任!

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-3-2 04:49 PM 發表
香港民意研究所今日公布行政長官林鄭月娥,以及特區政府的最新民望數字,結果顯示林鄭月娥的評分為33.9分,較上次調查上升2.9分,是2019年6月反修例風波以來新高,其最新支持率為2...

佢會唔會連任?

新聞來源連結:
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2725607/民研:林鄭民望創修例風波以來新高+政府滿意度升
呢個研究所明擦鞋

引用:

佢會唔會連任?

新聞來源連結:
林鄭連任?香港被她連累未尚不足!
中央直接委任夏寶龍或駱惠寧!

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-3-2 04:52 PM 發表
林鄭連任機會大,基本上香港已經無更合適人選
大曱甴好難連任

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]