• 瀏覽: 3,800
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-3-2 05:05 PM 發表
所以安心出行係有用啦, 而家點追返係到食過野嘅食客?
可能就係你同事朋友, 一陣惹埋你都唔知
個d 填紙仔用假電話 冇得追, 唯有佢地自首

老猿除咗正行唔掂之外,其它都是專家

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-2 03:58 PM 發表
又係磚家
專家話可能,或者,應該 ....
已經要執
如果佢話肯定,一定 ...
咪要終生監禁?
好在專家每次都只識講
可能,或者,應該 ...

大部份食市都係咁架啦

政府部門唔使負責?食環批牌個大幫又要唔要負責?

若無瘟疫,名潮食店或可矇混過關。

唔合標準點出食牌 ?

可以出到食牌就一定合準標 .

唔計政治立場 . 甘既理由去終止租約 . 跟本就難以接受 .

查實袁國勇係糞渠專家,煙筒專家定係通風專家?

k11啱既,唔可能一家鋪頭影響晒成個商場開唔到,對其他租戶都唔公平啦...

最離譜係食環2次黎check都沒發現通風有問題,個牌點拎架?

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-3-2 04:55 PM 發表

問題係間野裝修完, 應該要搵人check過, 無事先出到牌.
唔通間野攞左牌,又屎忽痕改過啲野.
咁樣俾猿教授講完一句, K11個頭就終止租約, 有啲兒戲
食肆牌照法例有規管通風系統要求,有晒圖紙
如果合約有寫明而食肆唔跟則咪等於違反條件,咁商場終止租約係合理

商場救咗間食肆呀,一陣班食客病患集體告名潮,到時唔止呢幾百萬啦。
名潮執咗,商場唔洗上身。食客病患無仇報。

袁先生,我都唔明佢點判斷到又排水喉唔得,抽氣又唔得......
就咁眼望?
我自己做開工程,都唔敢一眼望埋去就可以作判斷,我唔係太明佢用咩理據去作出判斷.

引用:
原帖由 tsepajero1 於 2021-3-3 03:01 AM 發表
袁先生,我都唔明佢點判斷到又排水喉唔得,抽氣又唔得......
就咁眼望?
我自己做開工程,都唔敢一眼望埋去就可以作判斷,我唔係太明佢用咩理據去作出判斷.
有儀器量度鮮風流量
淘寶賣百多元

食環處黎巡時, 就會執靚個廚房, 乜都符合要求所以出到牌.
之後就拆除D裝置, 系唔系咁解?

肺炎飯店玩完了
真係好消息

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]