• 瀏覽: 3,794
  • 回覆: 57
尖沙咀K11 Musea的「名潮食館」大爆疫,感染群組持續擴大,專家初步分析店內鮮風量僅得牌照要求的三分一,情況並不理想

偷工減料通風不足引至爆疫,被終止租約,呢鑊血本無歸,新裝修全報銷。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210302/bkn-20210302145113776-0302_00822_001.html

又係磚家

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-2 03:58 PM 發表
又係磚家
你米專家

引用:
原帖由 淋病月娥 於 2021-3-2 03:58 PM 發表

你米專家
叫袁國勇食屎啦.............都開始打疫苗重能去睇渠
吊, 死去睇隻藥咩料冇效+副作用啦專家

隻藥得既........條渠點有咩問題???
想掩飾冇料既事實???

一間黃店累全商場

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-2 15:58 發表
又係磚家
磚家一句話, 個老細就唔見咗幾球嘢, 慘過L

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-3-2 04:15 PM 發表

磚家一句話, 個老細就唔見咗幾球嘢, 慘過L
事實係咪咁, who know ??

抵死
最憎迫,不通風,dirty restaurants 

屌 袁國勇每次到現場唔夠一小時就扮揾到源頭或原因?唔知就嚇撚死,知就笑撚死。呢件廢柴死返實驗室啦!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-2 04:01 PM 發表

叫袁國勇食屎啦.............都開始打疫苗重能去睇渠
吊, 死去睇隻藥咩料冇效+副作用啦專家

隻藥得既........條渠點有咩問題???
想掩飾冇料既事實???
唔講仲以為猿教授係做裝修

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-3-2 04:38 PM 發表

唔講仲以為猿教授係做裝修
有疫苗唔去7睇, 睇渠都低9能
搵到解藥研究過有效既, 使西理點傳咩 on 79

平時都賺唔少啦

咁就叫人摺埋, 全部員工冇得撈

引用:
原帖由 hoishui 於 2021-3-2 04:38 PM 發表
屌 袁國勇每次到現場唔夠一小時就扮揾到源頭或原因?唔知就嚇撚死,知就笑撚死。呢件廢柴死返實驗室啦!
呢條友究竟係醫生定係建築佬?次次唔係講屎渠就係風喉,最撚慘係佢九嗡完害首先害到餐廳啲伙計失業,K11啲物管都唔知使唔使交人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]