• 瀏覽: 18,238
  • 回覆: 179
  • 追帖: 2
+7
又係死曱甴

劣幣遂良幣

如果廢腦黎青龍約滿港大 , 之後任何大學或醫療機構聘用黎青龍 , 該大學或機構算不算反中亂港?

附件

20210302.jpg(199.51 KB)

引用:
原帖由 Bi11yhin 於 2021-3-2 08:58 PM 發表
垃圾黃絲廢佬
我覺得條廢腦黑醫教授似係基的 , 佢鍾意著到七彩咁款 , 仲唔係基

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-3-5 11:28 PM 發表

我覺得條廢腦黑醫教授似係基的 , 佢鍾意著到七彩咁款 , 仲唔係基
人地世界肝臟權威都廢,咁睇黎呢度都冇乜人唔係廢
祝福大家以後都唔好有肝病

又係黑醫畜

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-3-2 02:36 PM 發表

柒拾歲低能仔
5套衣裝着在牛糞上.

引用:
原帖由 雜武小子 於 2021-3-6 01:46 AM 發表

人地世界肝臟權威都廢,咁睇黎呢度都冇乜人唔係廢
祝福大家以後都唔好有肝病
權威廢腦 , 一樣係廢 , 甚至廢過無讀過書的正常人 ( 起碼無破壞社會, 無分化香港人 , 無令香港和諧不再 )
你係黃人 , 同你講你會明咩
你繼續反中仇警啦 , 影響唔到我 , 更加影響唔到(香港是中國的一部份)這個事實
你係來自大陸的中國人 , 我都一樣, 只不過我太公早在200年前已經定居香港 , 我一樣係中國人 ,
而你係一名自欺欺人 , 自己歧視自已國家民族的賤種
唔想做中國人 , 你有權選擇走前 , 唔得閒就走先啦 , 甲甴

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-3-6 03:00 PM 發表

權威廢腦 , 一樣係廢 , 甚至廢過無讀過書的正常人 ( 起碼無破壞社會, 無分化香港人 , 無令香港和諧不再 )
你係黃人 , 同你講你會明咩
你繼續反中仇警啦 , 影響唔到我 , 更加影響唔到(香港是中國的一部份)這個事實
你係來自大陸的中國人 , 我都一樣, 只不過我太公早在200年前已經定居香港 , 我一樣係中國人 ,
而你係一名自欺欺人 , 自 ...
無歧視自己國家,只係對今時今曰嘅黃藍對立感到心寒,只要對方同自己嘅政治立場唔同,就恨不得對方死光死盡,睇到呢度啲留言都覺得恐怖。雖知道香討係藍絲重鎮基地,但都不敢相信呢度啲人嘅留言係出自真正香港人

引用:
原帖由 雜武小子 於 2021-3-6 03:11 PM 發表

無歧視自己國家,只係對今時今曰嘅黃藍對立感到心寒,只要對方同自己嘅政治立場唔同,就恨不得對方死光死盡,睇到呢度啲留言都覺得恐怖。雖知道香討係藍絲重鎮基地,但都不敢相信呢度啲人嘅留言係出自真正香港人
( 只要對方同自己嘅政治立場唔同,就恨不得對方死光死盡 ) 這是黃人的心腸
正常人只希望被洗腦的黃人回頭是岸 , 可惜黃人只會個毒媒的歪理及煽動仇恨 , 不信正常人的好言相勸

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-3-6 03:18 PM 發表

( 只要對方同自己嘅政治立場唔同,就恨不得對方死光死盡 ) 這是黃人的心腸
正常人只希望被洗腦的黃人回頭是岸 , 可惜黃人只會個毒媒的歪理及煽動仇恨 , 不信正常人的好言相勸
可能係部份網上言論較aggressive, 咁希望閣下唔係其中一份子。講真一直永無止境咁撕裂分化落去,不斷內耗,到最後無人會係贏家

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-3-2 02:27 PM 發表

垃圾黃絲
我唔熟醫學的野,但他好像對肝病研究有好大貢獻。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-3-2 02:30 PM 發表
廢老 
真是不幸肝有事寧願找盧教授。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-2 02:27 PM 發表
72碎就退休啦
如果對大學有貢獻,好多外國七,八十歲教授仍被邀留下任教。

引用:
原帖由 雜武小子 於 2021-3-6 03:26 PM 發表

可能係部份網上言論較aggressive, 咁希望閣下唔係其中一份子。講真一直永無止境咁撕裂分化落去,不斷內耗,到最後無人會係贏家
正常人當然明啦, 黃人唔明有咩法子
真正愛香港的人無理由會用攬炒方式 , 攬炒=同歸於盡 , 毀滅香港咁解 , 全香港人都輸 , 曱甴贏乜野?
曱甴一直都係攬炒自己 , 趕絕自己發展空間 ,  香港本身已經夠細小 , 黃人仲要將細少的香港再分細啲 , 黃色井底圈

不過好在對我無影響 , 最慘一班正常大學畢業生被暴大害死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]