• 瀏覽: 4,756
  • 回覆: 22
現在美國是投入發展高超音速武器,

參考消息網3月2日報道美國國防部網站2月27日發表了題為《美國防部官員透露高超音速武器研發戰略》的報道稱,美國國防部已經把高超音速武器列為優先級別最高的武器裝備現代化項目之一,該戰略將分四階段實施,以加快這種武器系統的研發和部署。全文摘編如下:
高超音速武器能夠在高空大氣層內——即2.4萬至6萬米的高空——以接近或超過5馬赫(5倍音速)的速度飛行,它們的機動性讓對手防不勝防。

這些分明是山寨中國的東風快遞

https://m.sohu.com/a/453537978_1 ... 614660660703D3NLov9

中國要小心美國偷竊中國高超音速導彈科技!

中國要小心美國偷竊中國高超音速導彈科技
放心技術埋在深山地底裡, 無地址/地圖可以見到, 不能滲透的.

係呀,係呀

美國都話佢過去廿年的軍事科研在空轉, 大多做埋些唔等洗嘢, 

真係難得做垃圾出黎, 有黃人同佢吹捧打晒飛機

而在美國發現衰咗囉唯有抄中國模式囉!!!

其實中國好多技術都超越美國,只係啲黃人漢奸玻璃心接受唔到啫!
不過美國擺明車居針對我國,所以希望中國對科技和軍事技術保密做得絕對安全。不要比漢奸美狗有機可乘!

其實超高速武器,鴨翼戰機,電磁軌道砲都係美國早過中國起步。不過預到技術難關突破唔到。直至中國搞掂咗,發現原來係真係得嘅,先繼續研發。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-2 01:03 PM 發表

參考消息網3月2日報道美國國防部網站2月27日發表了題為《美國防部官員透露高超音速武器研發戰略》的報道稱,美國國防部已經把高超音速武器列為優先級別最高的武器裝備現代化項目之一,該戰略將分四階段實施,以加快這種武器系統的研發和部署。全文摘編如下:
高超音速武器能夠在高空大氣層內——即2.4萬至6萬米的高空——以接近或超過5馬赫(5倍音速)的速度飛行,它們的機 ...
兼抄埋俄羅斯先鋒導彈

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-3 03:17 PM 發表
美軍將在下周試射~~從空中發射的超級高超超音速武器
全球第1殺器
你就算吧啦,上年10月你夠話美國潛艇出港,準備動手……
到11月,又話美國已經集結特種部隊,準備開戰打大陸……
到今日已經3月啦,坐帆船都坐到嚟啦……

引用:
原帖由 子月月 於 2021-3-3 07:39 PM 發表

學瑞典少女

引用:
原帖由 子月月 於 2021-3-3 07:39 PM 發表

這個人不學無術,不用回他,收埋D垃圾風【應該係大妓院之流】

引用:
原帖由 8d 於 2021-3-3 10:30 PM 發表

這個人不學無術,不用回他,收埋D垃圾風【應該係大妓院之流】
佢已經收斂左好多㗎啦,
有國安法之前,
佢鳩up得仲勁呀,
哈哈哈哈

美狗上世紀六十年代,以發展超音速間諜機

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-2 01:03 PM 發表

高超音速武器能夠在高空大氣層內——即2.4萬至6萬米的高空——以接近或超過5馬赫(5倍音速)的速度飛行,它們的機 ...
如果想贏中國就一定要抄中國的國策(有中國特色的社會主義)

引用:

今次明顯抄漏咗中國嘅秘密,發射盜蛋唔識脫勾呢一part😁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]