• 瀏覽: 5,354
  • 回覆: 7
引用:
原帖由 fake_west 於 2021-3-2 10:02 AM 發表
作者真係做慣白人狗奴隸,AO=天之驕子都噏得出
香港好多洋奴向洋人跪得太耐,腰骨都挺唔直了。

引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-3-2 10:30 AM 發表
真係多得泛桶2019 做場大龍鳳,比晒位中央直接出手,再加上戴妖呢件冷氣軍師,一獲過炒起晒香港啲陋習
其實係新冠肺炎打敗了西方世界,阿爺睇準時機出鞘了。

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-2 11:30 AM 發表

九吾搭八,黃狗搞到香港甘樣,就算天塌落來阿爺都會出手啦,井蛙國人到今時今日都未知香港邊個話事,真係當自己系國家咩,揾盤水照下樣啦
你咪傻啦,阿爺忍左咁多年,次次都係派糖安慰香港果班反対派,點解今次先出鞘呢?果陣23條收回,佔中果陣梁振英都要吞聲忍氣啦。仲有,林鄭都要收回逃犯條例啦。咩事突然阿爺出手呀?你睇返個時間,係外國肺炎大爆發開始之後,阿爺就放心出手了。因為阿爺睇到外國根本就是垃圾,原來一直高估左外國的能力,宜家睇清楚了。

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-2 12:26 PM 發表

你又真係低能,以前你見過有人掉汽油彈,要光復香港未呀,去到玩獨任何一個國家都吾會扮盲啦
要出手幾時都可以,但係要睇時機呀。講你都唔明架啦。
台灣夠越玩越大啦,咁大陸出兵未呀。最快都要等多一兩年先啦。

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-2 12:38 PM 發表

照你甘天真既政治思維甘台灣都可以趁而家收啦,甘點解阿爺無你甘蠢呢
你真係蠢到無藥救,阿爺做野使你教咩,上面大把天才軍師計算啦。一出手不失算

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-2 12:43 PM 發表

你估到呢個世界就無白痴啦
最白痴就是你

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-2 12:42 PM 發表

吾怕教精你啦,阿爺吾止等多1.2年都吾收,系有排都吾會收,你的蠢人只管記住我今日所講,香港人識閪政治咩
呢一兩年一定收台灣,你記住,蠢人是你。

引用:
原帖由 ie7 於 2021-3-2 01:13 PM 發表

.傻仔,阿爺對台灣底牌系,只要台吾踩紅線,不統不獨乃共識,除非台灣出左個似香港大部份人甘蠢既領導人啦,甘就有變數
都話左唔關事囉,講極你都唔明,係睇時機呀。
你認為時機成熟,想開戰打,只要製造一個開戰藉口就夠,就可以開戰啦。
你唔想打唔想亂,總有好多藉口解脫。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]