• 瀏覽: 4,039
  • 回覆: 68
+11
增15%,即~250人,坐監走佬都200啦!內地學生回內地都唔少!

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-2 08:52 AM 發表
大學教育資助委員會(教資會)發表最新年報,2019/20學年共有2,120名學生退學,當中1,804人正修讀學士學位課程,較上一學年增加約15%,亦是創16年新高;當中理工大學整體退學人數超過500名,為八大院校的榜首。 根據最新數據顯示,在2019/20學年,修讀學士學位的...

https://hk.appledaily.com/resizer/MeTtyc1lmdURETnqsrg9Z1Ktnbg=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/ZVULCQGMXZDNVPDCGGOFFEUDAY.png
黑暴要撤退 毫不意外
大部份真正讀書既人 就可以繼續安心讀書

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-3-2 08:52 AM 發表
大學教育資助委員會(教資會)發表最新年報,2019/20學年共有2,120名學生退學,當中1,804人正修讀學士學位課程,較上一學年增加約15%,亦是創16年新高;當中理工大學整體退學人數超過500名,為八大院校的榜首。 根據最新數據顯示,在2019/20學年,修讀學士學位的...

https://hk.appledaily.com/resizer/MeTtyc1lmdURETnqsrg9Z1Ktnbg=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/ZVULCQGMXZDNVPDCGGOFFEUDAY.png
連學士呢啲最基本嘅學位都讀唔掂,啲死曱甴真係唔死都無用

入面咁多曱甴,恐怖分子又多,你唔埋堆又驚俾人私了。早走早著啦。啲咁嘅大學,畢業之後都冇人請㗎

去坐監 勝讀四年書  , 坐緊監又點返學, 咪退學

當中幾多比政府告緊?

唔少兄弟走咗去台灣丶英國,唔退學都返唔到學

引用:

輕鬆被暴徒侵佔,當然不安全

引用:
原帖由 wskwan 於 2021-3-2 08:59 AM 發表

梗系啦,學校做咗兵工廠,專門做汽油彈,點安全啊?
仲會隨時被啲生番曱甴行私刑。

一係去BNO流亡
一係上內地升學

引用:
原帖由 rigby 於 2021-3-12 12:44 PM 發表

師兄威武,
請問你是什麼學位?
請問你係咪毒果大學畢業?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]