• 瀏覽: 27,921
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+33
47名於今年初發起或參與民主派「35+」初選人士,被指違反《港區國安法》,被落案起訴「串謀顛覆國家政權罪」,案件昨日(1

乜突然咁弱不禁風呀?當日作反時成個昂山素姬咁霸氣㗎?

咪扮嘢啦,起身呀喂!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0302_00822_001.html

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-3-2 04:34 AM 發表
最緊要人有事.
其實千其唔好有事就真,佢有事,佢果十幾碌邊個受,一定要祝佢身體健康,「踏踏實實」座完佢應得果份!

引用:
原帖由 高佬中坑 於 2021-3-2 06:09 AM 發表

一上庭,乜嘢頭暈身慶刀走晒出泥!什麼低B白痴,益屈腦岩,自閉弱智!乜買刀有,只有你諗唔到,沒有佢講唔出嘅病!見怪不怪咯!
我都幫佢地諗咗個幾好嘅理由,班男嘅話嚇到生理變異,集體姨媽到,個個月都有幾日流鼻血嘅,個肚仔又痛到企都企唔直。

D女嘅就包皮過長發炎,唔座得監,唔係就會睪丸痛。

叫余若薇個丈夫胡健維醫生幫手寫醫療報告啦,只要你敢寫,黃官就夠膽接受,然後保外就醫,跟著又奇蹟好返,乜事都無,得㗎,漢奸們,諗諗佢吖!

引用:
原帖由 sam1681818 於 2021-3-2 06:41 AM 發表

個個一上庭就有病,真係要揾醫生鑑證吓真偽。
係呀,揾陳淑莊嗰個醫生啦,女人可意幫你寫有睪丸癌,男人有子宮下垂同輸卵管癌,唔拖得,要立即入院,醫好之後個官都會話:

違反國安法係嚴重罪行,要判處具阻嚇嘅刑期,但鑑於被告身體狀況,唔適合於監獄中醫治,故判佢地監禁十年有期徒刑,「緩刑一年」,即係話,年內再犯呢,就座十年㗎喇,但係,一年內無再行差踏錯呢……就乜事都無啦!

余若薇個醫生老公,今次把關,靠你嘞!

引用:
原帖由 123456siu 於 2021-3-2 06:47 AM 發表
死臭閪!咪撚炸死!起身啦喂!
咪係,喂,7:00嘞,起身刷牙洗面上庭嘞,咪扮嘢呀!

引用:
原帖由 Houdini~~ 於 2021-3-2 06:56 AM 發表
昂山素姬?on9爆機就有份
好一句 “憨鳩爆機“ ,真係要俾個

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2021-3-2 06:57 AM 發表

十年起跳, 出返來都變阿禪, 唔好釣魚去呆灣. 
出嚟到收經啦,仲去釣魚?台灣都唔收啦,直接去劍橋啦,唔係英國劍橋市,係新界 “劍橋護老院“ 呀!

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2021-3-2 06:58 AM 發表
唔係呀,顛覆國家罪可以保釋?
無被保釋,只係佢話暈喎,咪去醫院羈留病房等上庭囉,而家應該要起身出發㗎喇……

喂,起身洗面刷牙去受杷嘞喂!

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-3-3 12:57 AM 發表
電視劇義不容情的啟示

丁有健黃日華
多次辜息丁有康呢個惡魔

換來就係害瓜了身邊所有人https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_38.gif
所以最後發展始終都係丁有健親手送丁有康上路,47位一路走好,跟着仲陸續有人嚟陪你地㗎,路上唔使驚無人陪!

動物嚟講呢班畜牲演技真係唔合格,點飯盒呀?

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-3-3 01:58 AM 發表

餓得耐,豬乸都變貂蟬
老實講,佢副尊容,如果,全地球經歷過世界末日幾乎毀滅咗,地球上得返我呢個男人同佢呢個女人,為咗人類文明傳承同再造繁衍人類,一定要我X佢嘅話,我會…………

順應天意由得人類就此滅絕吧,我真係唔到自己嘅靈魂催眠自己當佢係 “夏娃“ ,大佬,佢一睇就知係隻青蛙啦,仲係响井底果隻……唔好怪我!

引用:
原帖由 門前送行 於 2021-3-3 02:17 AM 發表

師兄,用狗仔式咪得囉
唔得㗎,睇到個背脊都知係畜牲啦,我又唔係杜汶澤,唔識屌動物㗎,需然……

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-3 09:22 PM 發表

最緊要身體健康
緊係要身體健康啦,呢鑊入得去都起碼十幾碌,唔夠健康邊座得晒呀!

十幾碌呀,差一分鐘,差一個鐘,差一日,差一個月,差一年,都唔算十幾碌㗎!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-8 06:07 PM 發表

最緊要身體健健康康,平平安安
得啦,身體健康,平平安安,唔係點座足30年呀!

恭喜恭喜

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-8 06:39 PM 發表

30年之後可以繼續健健康康生活
好,最好啦~有命嘅話

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]