• 瀏覽: 2,783
  • 回覆: 44
手足鐘意聽戴生講違法達義同
楊生講人生精彩。
你叫人唔好犯法,食屎啦。😎

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-3-2 01:57 AM 發表
將來見到對方時,只要比對方過得更好,就是最好的回應。在文憑試後到北京升讀大學的妤妤,近日在YouTube頻道《政壇新秀》接受訪問,一吐高中時經歷。她是林鄭母校(嘉諾撒聖方濟各書院)的師妹,此前只因擔心同學而告誡他們「你哋做啲係非法嘅嘢,希望大家不要去,好危險,我哋嘅年紀不適合做政治嘅嘢」,就被惡意標籤為「藍絲」。

作文匯報作的文
將來見到對方時,只要比對方過得更好,就是最好的回應。  ...
樓主講明反文匯撐黃,竟然被版友以為撐藍而俾推like,得我一個俾豬頭

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-3-2 01:57 AM 發表
將來見到對方時,只要比對方過得更好,就是最好的回應。在文憑試後到北京升讀大學的妤妤,近日在YouTube頻道《政壇新秀》接受訪問,一吐高中時經歷。她是林鄭母校(嘉諾撒聖方濟各書院)的師妹,此前只因擔心同學而告誡他們「你哋做啲係非法嘅嘢,希望大家不要去,好危險,我哋嘅年紀不適合做政治嘅嘢」,就被惡意標籤為「藍絲」。

作文匯報作的文
將來見到對方時,只要比對方過得更好,就是最好的回應。  ...
咪係囉,係真心愛國愛黨既,1定欣然接受藍絲稱號啦,對於果啲愛國係工作既仆街寄/作者嚟講係唔會明

藍絲祗會服從,沒有自我

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-2 08:43 AM 發表

樓主講明反文匯撐黃,竟然被版友以為撐藍而俾推like,得我一個俾豬頭
咪係囉,啲仆街成日搞能搞震,自以為是,莽想限制其他人既言論自由

想知道林鄭母校(嘉諾撒聖方濟各書院)的師妹,有幾多人被補?幾多人被檢控呀?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-3-2 08:14 AM 發表

唔係好失禮唔失禮,一個正常嘅香港人點解要被人標籤呀。
就係因為你地班黃屍最鍾意搞埋呢啲嘢,搞到好多詞語都由好嘅詞語或者中性嘅詞語,變成負面詞語。
好似「天使」就變成了為人提供性服務嘅人,「裝修」就變成了任意破壞人地物品嘅詞語等等。
好好地一個正常香港人,就係因為唔跟從黃屍嘅想法,就要被說成藍C?根本就沒有甚麼所謂藍C,香港亦只有黃屍,因為黃屍係自佔中時期,一班人以黃色絲帶來標籤自己屬於支 ...
觀點簡單直接條理分明
希望黃絲看得明

新聞又話有11暴徒被捕,啪啪啪…開門…警察。午夜凶鈴。黃黑仆街遲早輪到你

勸乜嘢,直接督灰

引用:

作文匯報作的文
都唔駛作, 二百萬+1隻曱甴唔肯死去陰國就知香港好

係㗎啦!做藍絲平平淡淡,人生絶對唔精彩!

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-3-2 08:43 AM 發表

不怕神一般的對手, 只怕x一般的隊友我睇到咁多心睇唔慣

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2021-3-2 06:55 發表
今日縱容黃暴,明日黃暴必迫害你哋。
絕世靚抽!

支持中共外力,把出軌的香港列車重回正軌!

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-3-2 01:59 AM 發表
就被惡意標籤為「藍絲」。
藍絲好失禮妤妤嗎? 說成藍絲就是惡意標籤嗎?
黃人好鬼鍾意貼紙
尤其係黃色同藍色
見到黃色就貼落自己度
藍色就貼落自己唔鍾意嘅人身上

黃喪屍禍害香港!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]