• 瀏覽: 39,662
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 23337799 於 2021-3-1 11:51 PM 發表

拆窗花甘on9?
都話氣窗囉,一向冇窗花,你係盲定文盲?

熱賣及精選
碌架床,唔係有床欄架咩?
究竟上格床係點..?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 12:11 AM 發表

可能大人諗住, 都禁大個仔咯, 邊會反瞓到周圍碌吖?你估BB咩?

而且, 你有無為意?氣窗有石屎台承托架;個深度同窗台一樣, 大約兩呎。即是話, 當個人跣出窗口, 唔係立刻向下墮, 而係要經過兩呎的buffer.
如果係我對於甘既設計,我還是有些憂慮,心有不安,直頭吾會將張床放窗邊

果個氣窗仔可以訓訓下碌左出去?

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-3-2 12:16 AM 發表

謀殺
好多好似你呢D On9,成日講乜七謀殺,父母攞埋。人哋父母已經好慘,同埋如果你哋有常識,就唔會成日講呢啲咁9廢話。

引用:
原帖由 23337799 於 2021-3-2 12:20 AM 發表

如果係我對於甘既設計,我還是有些憂慮,心有不安,直頭吾會將張床放窗邊
用得上下隔床, 明顯住既人多啦;而且, 間房唔係好大咋!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-3-2 12:17 AM 發表

而家D新樓有窗台但係好多連個窗都開唔到
有機會碌碌吓撞爆玻璃飛落街,所以啲玻璃幕牆商廈係腰位高度要裝室內玻璃圍欄

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
引用:
原帖由 lovekakababy 於 2021-3-2 12:15 AM 發表

氣窗呀!邊有窗花㗎!
邊個話氣窗無天花架?無知!!

搬入黎既時候唔知張床個位置咁危險架咩

勿議論版務
引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-3-2 12:25 AM 發表

有機會碌碌吓撞爆玻璃飛落街,所以啲玻璃幕牆商廈係腰位高度要裝室內玻璃圍欄
又唔會噃, 麗港城啲窗, 全部係雙面玻璃~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-2 12:24 AM 發表

用得上下隔床, 明顯住既人多啦;而且, 間房唔係好大咋!!
成個屋如果只有窗邊可以放床,我無話可說,只怪土地問題害了他吧

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 23337799 於 2021-3-2 12:29 AM 發表

成個屋如果只有窗邊可以放床,我無話可說,只怪土地問題害了他吧
你都可以怪因為「無錢」;住D三邊落床既大屋, 咪無事囉~

上格床應該比氣窗低, 如果一樣高咪頂頭?

引用:
原帖由 keke009 於 2021-3-2 12:33 AM 發表

上格床應該比氣窗低, 如果一樣高咪頂頭?
有point, 咁就更加懸疑??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]