• 瀏覽: 1,538
  • 回覆: 27
+2
政府今早9時起,再次開放網上預約接種科興「克爾來福」疫苗。當局今早也公布提供科興疫苗的指定私家診所名單。全港約有15

。 安全第一,識揀一定揀科興疫苗,幾乎冇副作用~

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 苗指定私家診所名單公布-遍布全港18區

這個要支持,已預約接種

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 2021-3-1 10:46 AM 發表
政府今早9時起,再次開放網上預約接種科興「克爾來福」疫苗。當局今早也公布提供科興疫苗的指定私家診所名單。全港約有15

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/590dda5246a5050d67907c8a7cc6edce/stheadline/inewsmedia/20210301/_2021030110385717136.jpg ...
無副作用咁係咪有用先?

但提多一次,這個私家診所都係為優先群組接種,非群組的,好似我,都只係在waiting  list,

人地打完先到我,無奈!

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-3-1 11:12 AM 發表

無副作用咁係咪有用先?
杜絕輕症唔使死算唔算有用?

點解打疫苗? 因為唔想死, 打科興最壞後果係保護唔到得到個輕症美肺唔使死! 保護到你中招都變左感冒喎, 保命喎! 保命都唔算有用呀? 打輝瑞最壞後果係瓜老襯, 而且D副作用樣樣甘. 風險程度清清楚楚, 唔知班朱熹仲有乜交好拗

政府幾時先開放俾全港巿民呢?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-3-1 11:12 AM 發表

無副作用咁係咪有用先?
你都係打輝瑞把啦,美國1170人話等緊你

引用:

無副作用咁係咪有用先?
乜原來副作用越大效用越大, 咁你一定要去注射輝瑞疫苗

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 2021-3-1 10:46 AM 發表

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/590dda5246a5050d67907c8a7cc6edce/stheadline/inewsmedia/20210301/_2021030110385717136.jpg ...
同意
連總書記及我們十四億人也接種,不明他們香港人在幹什麼不去接種

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-1 11:01 AM 發表
這個要支持,已預約接種
你係長者?

輝瑞都離譜,美國咁都放佢出黎害人

犯民平時大大聲的死一個都嫌多

但而家輝瑞的(福)皆績:
美國2月7日死1170人
英國1月估計係10日死143人,盲5人,視力大鑊了22人
歐洲那堆估計都應唔少
以色列,死幾十人
挪威又死幾十人

真係分分鐘已死成2千人

黃人唔提嘅?

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-3-1 11:28 AM 發表

你係長者?
唔係,但都打電話去支持,所以佢地話擺我在waiting list, 有先call我囉!冇計囉

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-3-1 11:28 AM 發表

你係長者?
陪長者可以BOOK, 好多人BOOK了, 我都成功BOOK了

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-1 11:15 AM 發表
但提多一次,這個私家診所都係為優先群組接種,非群組的,好似我,都只係在waiting  list,

人地打完先到我,無奈!
仲以為呢啲去到有位就打得添. 唔該師兄.

引用:

無副作用咁係咪有用先?
直接用火酒打入血管丫。
一定有用,病毒一定死晒。

副作用緊係會大架LA不過,無計LA,效果緊要D MA

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]