• 瀏覽: 22,879
  • 回覆: 276
+7
一堆自卑可憐的曱甴

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2021-3-1 10:30 AM 發表
又開始去返2019年6月⋯

香港人預備又和你乜和你物吧⋯
打擊黑暴,首要打沉假文宣

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2021-3-1 10:30 AM 發表
又開始去返2019年6月⋯

香港人預備又和你乜和你物吧⋯
準備又黎和你ON鳩

而家嘅曱甴都已經咁低?

引用:
原帖由 john117 於 2021-3-1 10:29 AM 發表
警方國家安全處於今年初就發起或參與民主派「35+」初選大舉拘捕55人,指他們涉嫌違反《港區國安法》,昨日(2月28日)向當中47人作出起訴,指他們涉嫌觸犯《港區國安法》中的「串謀顛覆國家政權罪」,被控人士包括牽頭發起民主派初選的香港大學法律系前副教授戴耀廷、前議員楊岳橋、區諾軒、梁國雄及林卓廷,所有人不得保釋,至今早(1日)陸續由囚車押解至西九龍裁判法院提堂。

今日凌晨時分,已開始有約2 ...
手足話好耐都未有 job
蛇頭話呢個 job 唔包飯盒
去就去
唔去就算
呢個 job 大把人接

附件

510F3212-755A-44CE-9304-2277596AC2C6.jpeg(102.08 KB)

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-3-1 11:04 AM 發表

勇條毛咩,淨係識躲係記者後面
超!班妓者咪同班黑暴同一伙人,冇分前後

來來去去都係嗰班人

快d警棍扑扑扑!好耐無睇了

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-3-1 11:05 AM 發表

打擊黑暴,首要打沉假文宣
唔洗打自己都沉啦,而家721太子都冇人拜空氣啦

引用:
原帖由 白胡子 於 2021-3-1 11:06 AM 發表

準備又黎和你ON鳩
而家去IFC Shopping見唔到lunch哥好掛住佢

引用:
原帖由 john117 於 2021-3-1 10:29 AM 發表
警方國家安全處於今年初就發起或參與民主派「35+」初選大舉拘捕55人,指他們涉嫌違反《港區國安法》,昨日(2月28日)向當中47人作出起訴,指他們涉嫌觸犯《港區國安法》中的「串謀顛覆國家政權罪」,被控人士包括牽頭發起民主派初選的香港大學法律系前副教授戴耀廷、前議員楊岳橋、區諾軒、梁國雄及林卓廷,所有人不得保釋,至今早(1日)陸續由囚車押解至西九龍裁判法院提堂。

仆街曱甴快撚啲走啦,快啲死去你個大陰蒂國啦

黃人哂馬

引用:

支持香港警察,向老美,緬甸警察對付示威者手法學習!

100人其實好少, 47犯人,每人兩個家屬之前都已經成百人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-1 10:50 AM 發表

琴日旺角拉果隻曱甴,睇見都爽
擒日旺角咩事?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]