• 瀏覽: 3,000
  • 回覆: 57
政治行先,咪曱甴一向唸法

呢條老尾西冇得去台灣省訪問係度發難渣。

歷介嘅運動會杯葛,真正原因都係因為怕輸。
如果贏面大嘅話,我寫包單一定唔杯葛!

為了避免美國佬再次利用國際性運動會潛入中國散播變種美國肺炎病毒, 美國佬最好不要參加北京冬奧才是...

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-3-1 12:36 PM 發表

08年北京奧運都好多傻仔話杯葛,最後發現有192個國家全部嚟齊曬
曾幾何時

我們是一家人!

https://youtu.be/iExVXAajRYM

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-3-1 10:05 AM 發表
有無考慮過d運動員,努力咁耐叫佢唔好玩...

不過人權人命係美國都係得個講字,你死你賤...
政治玩上腦,自已又冇蝕底。

引用:
原帖由 威廉PO 於 2021-3-1 10:09 AM 發表
你講得出,但美國做唔到,咁點先?宜家D人,真係乜都亂吹。
之後最多咪話呢d係個別議員表態,唔代表美國

難怪,她是被中國制裁的人,不能入境中國和港澳,她也不能去北京睇冬澳。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-3-1 09:58 AM 發表
美國前駐聯合國大使黑莉周日(2月28日)呼籲美國杯葛明年2月舉行的中國北京冬季奧運,是最新一名對此表態的共和黨人。曾是前...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210301/photo/bkn-20210301090613974-0301_00952_001_01b.jpg?20210301094835

我都唔想美國佬嚟參加,如果又帶啲乜嘢新變種病毒或 ...
又一班帶病毒美國人,扮運動員來中國播毒

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-1 02:06 PM 發表
冬季奧運會⋯非州人參加條毛
咁你認為係非洲人無權參加奧運會? 定係覺得非洲無冬季呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]