• 瀏覽: 31,830
  • 回覆: 409
  • 追帖: 3
+42
佢哋話係開發五件產品喎。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-3-1 10:32 AM 發表

公務員好多人好能黃。
黃得過啲仆街見到SI就諗到51,見到51就諗起咩訴求又盛咁

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-3-1 09:05 AM 發表
【明報專訊】繼剛晉升食衛局常任秘書長的劉利群後,再有政務官遭左派報章批評。《文匯報》網站昨報道,財經事務及庫務局常任秘書長(庫務)劉焱上周出席《財政預算案》記者會時,戴上「Savewo救世」生產的口罩,上面疑似印上「51」字樣的商標,標題指「常秘劉焱被揭戴『獨罩』」。財經事務及庫務局回覆表示,劉焱事前並未留意口罩牌子,也不知道有人認為有這樣的含意,否則一定不會購買或使用。

https://fs.mingpao.com/pns/20210301/s00046/22a61fccb162e1707b490c9664a4cf49.jpg ...
蠱惑。。。。。

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-3-1 10:48 AM 發表

蠱惑。。。。。
計時炸彈!?
https://youtu.be/4bEH2I_YHJw
詐意歸順。。。兵不厭詐。。。。。

其實依喲數字比你正常人見到都唔知係咩來,邊有正常人會記晒佢喲潮拜騙號呢?
只有被人呃既傻仔睇得明架啫!
我係紅人都唔知51係咩野來?係唔係勞動節之種既東東?
一般人根本唔會在意去記得依喲號碼日字,中國5G通訊技術我就知!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-1 09:32 AM 發表

就算係5大訴求
都係訴求啫

你解釋一下點聯想到“獨”?
「獨」的訴求。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-1 09:32 AM 發表

就算係5大訴求
都係訴求啫

你解釋一下點聯想到“獨”?
所謂五大訴求、缺一不可,係賣國賊畜牲人渣賤狗黎智英/蘋果日報/壹傳媒發動

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-3-1 10:38 AM 發表

劉利群每隻手有五隻手指,又關唔關呀,cls
係呀,所以你一定都覺得之前舉五隻,加一隻手指,就話代表乜乜訴求0n居呢!

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-3-1 09:19 AM 發表

咪係囉,啲仆街成日搞能搞震,小事化大,真係咁驚既就做少啲濕9野囉,搞到杯弓蛇影又何苦呢?
黃狗最鍾意做埋啲陰陰濕濕嘢,梗係唔想人揭發出嚟 好正常

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-3-1 10:47 AM 發表
佢哋話係開發五件產品喎。

推得一乾二淨

好好笑,班黃友話51係過份敏感,都唔睇下個罩係邊間公司出,舉個例,如果係一個豬肉佬拎住把刀就無問題既,但係一個恐怖份子拎住又唔同講法,哈哈。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-1 09:36 AM 發表
斷估間廠都係以51做噱頭
咁大投資喎
邊可能真係夠擔得罪中國
依家變成禁忌
算係非常不幸
攞得呢樣嘢做噱頭,就唔好同人講不幸喇

黃官

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]