• 瀏覽: 1,781
  • 回覆: 32
引用:
原帖由 廿一號 於 2021-3-1 09:04 AM 發表
仲有20%,每支循環用5次就得啦,唔好買中國貨!
可以向廣大老同徵二手針頭, 應該好快補到缺囗

老美乜嘢都想自給自足,傻人先會想咁做,又唔係唔知老美人工高,自己生產成本一定高到爆

國家安全重要呀  唔好用o羅 

點解唔係美國生產

太打臉了

大能鑊

打biontech 原來80%是中國針頭

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-3-1 02:01 PM 發表
大能鑊

打biontech 原來80%是中國針頭
一定順手注射埋5G北斗定位芯片監控全球人類...

引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-3-1 08:56 AM 發表
這也解釋了為什麼他們總是以意識形態來決定自己的工作和主張。沒辦法,由於他們對國內、國際的現實了解太少,他們當然體現出來的就是胸無點墨。然而,作為議員,他們必須表現出自己在努力工作,那麼怎麼才能體現出自己很有“能力”並一直在努力幹事呢?最簡單的辦法,就是找個對手,然後用意識形態去工作,那樣就把複雜的工作簡單化了,也不需要費腦子了,直接採用無腦攻擊、抹黑的方式就可以迎合民眾和輿論了!:smile_38 ...
咁樣危害國家安全喎. 唔怕中國晌針頭度做手腳打晒晶片入身咩

引用:
原帖由 johnlong18 於 1-3-2021 08:56 發表
這也解釋了為什麼他們總是以意識形態來決定自己的工作和主張。沒辦法,由於他們對國內、國際的現實了解太少,他們當然體現出來的就是胸無點墨。然而,作為議員,他們必須表現出自己在努力工作,那麼怎麼才能體現出自己很有“能力”並一直在努力幹事呢?最簡單的辦法,就是找個對手,然後用意識形態去工作,那樣就把複雜的工作簡單化了,也不需要費腦子了,直接採用無腦攻擊、抹黑的方式就可以迎合民眾和輿論了!:smile_38 ...
有5G天線偷G了

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-3-1 02:04 PM 發表

一定順手注射埋5G北斗定位芯片監控全球人類...

引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-3-1 08:56 AM 發表
直接食用可以

美國自給自足絕對係利大於弊

引用:
原帖由 呼吸也會肥的人 於 2021-3-1 12:51 PM 發表
老美乜嘢都想自給自足,傻人先會想咁做,又唔係唔知老美人工高,自己生產成本一定高到爆
更重要係美國自給自足就不能推銷美元,對全世界都係好事

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-1 12:55 PM 發表
點解唔係美國生產
最低工資唔平啊 ..... 若夾硬將d生產線搬回尾角 通漲實爆升

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]