• 瀏覽: 6,404
  • 回覆: 67
+3
新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情持續,美國媒體2月24日更新其全球抗疫排名(Covid Resilience Ranking)。中國反超台灣位居第6,台灣從第3跌至第

噢,你叫班呆灣白癡情何以堪呢

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/592 ... utm_medium=referral

香港都唔弱喎.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-28 06:08 PM 發表
香港都唔弱喎.
一直都做得唔錯

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-28 18:12 發表

一直都做得唔錯
如果啲黃屍唔搞咁多不合作, 個排位會仲高.

如果大家合作應該會好啲

奸邪妖獸最不想見的事情。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-28 05:54 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情持續,美國媒體2月24日更新其全球抗疫排名(Covid Resilience Ranking)。中國反超台灣位居第6,台灣從第3跌至第

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210228/442658708489506816452936.jpeg/pO5JgM_HdrbVYaaVToew1AcIZ8OPzNe6S49brEuPW6w?v=w1280r16_9
我唔明點解要反超,中國大陸一開始就應該排在前三

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-28 06:08 PM 發表
香港都唔弱喎.
如果香港人可以更自制自律的話, 相信成績可以更加更加好... 可惜, 香港太多黃人自私精, 亂港禍港搞對抗唔配合政府安排...

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-28 06:14 PM 發表

乜咁快就同跳舞群組割蓆

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-28 09:09 PM 發表

如果香港人可以更自制自律的話, 相信成績可以更加更加好... 可惜, 香港太多黃人自私精, 亂港禍港搞對抗唔配合政府安排...
跳舞群組都係愛國愛港人士

我有冇睇錯呀??

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-28 06:14 PM 發表

睇下名潮食館咁多紙仔追蹤唔到就知

以人口計算,中國應該高踞榜首,拋離第2位十幾條街,無奈這是美媒的一貫作風,故意壓抑中國的成就,等佢地冇咁醜。

呆蛙見到美國主人做嘅排名唔敢反對, 唔敢駁咀

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]