• 瀏覽: 1,705
  • 回覆: 36
+3
去年「35+民主派初選」計劃,55名有關的人士被捕,今午(28日)涉案人陸續到警署報到。今午1時許,前立法會議員林卓廷進入田心警署前,他稱多謝家.........

「善惡到頭終有報,只爭來早與來遲」。

以上一番話,在非建制派奸邪妖獸身上全部應驗。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/592930/民主派人士警署報到-趙家賢寄語港人毋忘初心-林卓廷籲處變不驚

😊手足唔駛驚架,只要記住無畏無懼,
人生精彩,民主會戰勝歸來,倉底見。
中共就快倒台架啦,天滅中共,「支爆」大家再比d 耐性等下啦。

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-2-28 03:37 PM 發表
中共就快倒台架啦,天滅中共,大家再比d 耐性等下啦。
等多廿世,好快😂

淫生更精彩

趙家賢寄語港人毋忘初心

關我 L 事

無忘初心慢慢坐, 處變不驚慢慢坐

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-2-28 03:37 PM 發表
中共就快倒台架啦,天滅中共,「支爆」大家再比d 耐性等下啦。
佢地話齊上齊落喎,已經遲到咗啦,大家齊齊領略人生更精彩咪正囉。

攬炒香港……先攬炒自己玩得大賠得大多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港,令中央下定決心立國安法

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-28 03:33 PM 發表
去年「35+民主派初選」計劃,55名有關的人士被捕,今午(28日)涉案人陸續到警署報到。今午1時許,前立法會議員林卓廷進入田心警署前,他稱多謝家.........

「善惡到頭終有報,只爭來早與來遲」。

以上一番話,在非建制派奸邪妖獸身上全部應驗。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/592930/民主派人士警署報到-趙家賢寄語港人毋忘初心-林卓廷籲處變不驚
DLLM, 等你地找數呀, 仆街

港人寄語係:監妳坐,錢我賺。

林生千祈咪學烏蠅!

齊上齊落鑊

點解班漢奸走狗之前急急腳賣樓?你懂的

古有周潤發蹬底刻忍一時風平浪靜, 今有曱甴刻五大訴求無能厘頭,踎監一流

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]