• 瀏覽: 24,098
  • 回覆: 208
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-28 04:59 PM 發表

阿染最緊要無事
係帽事,嗎?

終於舒服曬、曱甴一鍋熟

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2021-2-28 04:08 PM 發表

人妖杰應該好開心入冊,佢個屎忽可以有排忙!!
佢仲吞咗南亞手足唔少錢,入去應該有人招呼佢

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2021-2-28 05:31 PM 發表

擺明要肅清啦~
搞完之後,就會到真正嘅蝦兵蟹將,
例如:扮網民嗰類打手。

唔好唔信,
依鋪明顯一係唔做,一做就做到底,
將會徹底清洗埋坊間嘅風氣。
 既然有部分人濫用佢哋嘅自由
去反中亂港

仲有所有其他專業機構 
專業資格頒發之前都要經過背景審查
仲要佢哋宣誓 先至可以喺香港執業

政府嘅資源一定係確保留番畀效忠嘅人用。以免資敵

引用:
原帖由 壯陽平平羊 於 2021-2-28 04:21 PM 發表
民陣岑子傑呢個屎忽鬼個個禮拜吹雞遊行之後就閃撚咗去,之後就例行公事打、燒、堵路。
唔還返個公道俾香港人真係天無眼
仲記得呢隻人妖喺新聞到話,手足連玻璃都冇打爛過一塊

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-28 03:06 PM 發表
【最新】岑子杰﹑梁國雄﹑林卓廷﹑吳敏兒﹑鄒家成等被正式落案起訴顛覆國家政權罪,不可保釋,明日在西九龍裁判法院提堂

https://dy9wh6wkphgeg.cloudfront.net/image/extra_banner.jpg?v=4

一鑊熟;拉無可拉下, 蝦兵蟹將都拉!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=21082&refer=Share
吊你老母,告得好呀,畜牲都有今日喇👍👍👍

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-2-28 04:03 PM 發表

李卓人之前咪又係立法會議員
李呃人未落鑊,走甩咗。

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2021-2-28 04:08 PM 發表

人妖杰應該好開心入冊,佢個屎忽可以有排忙!!
如果只准佢用口..............

引用:
原帖由 小張自強 於 2021-2-28 05:08 PM 發表
49年後,很多人逃離大陸,都是贏家,至於而家,同49年一樣……
依家大約等於文化大革命後期,四人幫被拉,跟住好多佢哋啲同黨都被清算

人頭馬壹開,好事自然來

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-2-28 05:47 PM 發表

佢哋個個都 歪理當道理

最緊要係聽日會唔會批保釋先?

根據肥佬黎單case,呢班人好難肯定唔會再犯國安法啵

但係47人全部唔比保釋又唔多實際

戴妖,趙耳仔,區落軒呢幾個應該無得走喇?

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-2-28 05:47 PM 發表

咪同話手無寸鐵嘅孩子一鳩樣囉

721找數喇喂! 顛覆國家好似可以拉上去審,諗起都正!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]