• 瀏覽: 24,081
  • 回覆: 208
  • 追帖: 1
+12
黎智英都拉得
卒仔陪葬唔少得

引用:
原帖由 redredeapple 於 2021-2-28 04:47 PM 發表
當初以為好x醒全部要淪為階下囚
貪勝不知輸,有風洗盡利
學cy話齋,呢鋪是輸凸

長毛叫左結束一黨專政咁多年,佢求仁得仁啦

一早都話點夠共產黨玩啊

希望佢地有精彩人生,今晚斬料慶祝下先

" 觸犯顛覆國家政權罪,對首要分子或者罪行重大的,處終身監禁或者十年以上監禁;對積極參加的,處三年以上十年以下監禁;對其他參加的,處三年以下監禁、入勞役中心、入教導所、社會服務令或者入感化院 "

期待最少坐五年

49年後,很多人逃離大陸,都是贏家,至於而家,同49年一樣……

點解唔過年前起訴等佢哋係監倉過年嘛!

成班廢柴  恭喜哂

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-28 03:52 PM 發表

吳敏兒玩乜嘢?空姐嚟架~
點到佢是胸姐?唔多覺。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-28 03:06 PM 發表
【最新】岑子杰﹑梁國雄﹑林卓廷﹑吳敏兒﹑鄒家成等被正式落案起訴顛覆國家政權罪,不可保釋,明日在西九龍裁判法院提堂

https://dy9wh6wkphgeg.cloudfront.net/image/extra_banner.jpg?v=4

一鑊熟;拉無可拉下, 蝦兵蟹將都拉!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=21082&refer=Share
曱甴害蟲當然係趕盡殺絕,缺一不可

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2021-2-28 04:08 PM 發表

人妖杰應該好開心入冊,佢個屎忽可以有排忙!!
人妖傑:我在入面,得閒無事,做吓義務勞動,天天幫人執番梘,都幾爽!

岺哥哥入到去會好忙?

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-2-28 04:21 PM 發表

廿三年都任你玩,仲用大水喉射住等你度過金融海嘯,Sars之後又開放自由行泵水。班仆街唔分莊閑,越玩越大,占中到攬炒到港獨奪權。以黑金為餌,三千幾佰咁引啲後生去死,試問呢五十人當中有邊個仔女惹上官非吖?呢班人成口血,食人血饅頭!你話抵唔抵死吖!
又真係唔覺有佢地既仔女出場。
一個都無。

開心過贏馬仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]