• 瀏覽: 3,942
  • 回覆: 76
+3
引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-28 01:48 PM 發表

如果佢地有簽爁炒35+ 條款, 拉埋都唔奇.
以為泛民唔會出賣市民資料真係天真…篤灰保平安起碼留底比國安署去查呢班市民當中有幾多係黑暴同漢奸走狗免佢哋可入閘選議員

全部收監廿年以上, 係對全港市民最好交待

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-28 01:07 PM 發表
上月55名與去年「35+民主派初選」計劃有關的人士被捕,被指違反國安法第22條「顛覆國家政權罪」,原定下次報到日子為4月8日,被警方國安處通知提前

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210228/442681682227630080378619.jpeg/apl3lb3Swy89cHzKJWcyOhPgcVq4YIj9lj-zdJY_s3Q
...
樂見督灰

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-28 13:24 發表
幾拾隻黃屍, 就想顛覆有1億人嘅共產黨, 係唔係好L好笑呀?
好明顯, 人為財死啦
又高估自己

似乎係有一半的人玩割蓆篤灰,佢地今次真是玩"和你篤"
晒另外一半人被佢地篤左出來,佢地可以享受下精彩人生,同漢奸泥在監獄內團聚
P.S.:頭先睇新聞報導話會至少有40人會被落案起訴違反港區國安法中的"顛覆國家政權罪",明天提堂
即是話有15人篤呢40人的灰

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-28 13:50 發表

咩都冇簽,只係純粹投資比泛民,咁洗唔洗拉?
咁你放心都得啦. 今次係告果個攬炒協議. 你地60萬+1 只係初選, 如果無簽過或無口頭應承呢個協議, 係告唔入的.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-28 01:43 PM 發表
會唔會拉埋投票比泛民嘅市民
狗叔叫佐你多睇新聞,唔好成鳩日掛住做屎忽鬼囉

妄圖操控選舉
控制立法會
顛覆特區政府
非法阻礙政府正常施政  

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-28 01:43 PM 發表
會唔會拉埋投票比泛民嘅市民
得啦,知你有份投票喇

好波

手足篤一篤,坐少兩三碌!

民主黨本來可以長期呃9班香港儍西!
民主黨主席胡志偉一接手!差唔多就嚟滅黨!
本來黑暴事件,係人都知唔啱!但呢班民主黨姐住良心講說話!
依家仲要衰埋國安法!係咪on9先!
俾司徒華知道一完彈番起身吊9班儍西!🤭

拉應晒坐監就岩喇

曱甴爬山,一齊坐監!

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2021-2-28 14:59 發表
民主黨本來可以長期呃9班香港儍西!
民主黨主席胡志偉一接手!差唔多就嚟滅黨!
本來黑暴事件,係人都知唔啱!但呢班民主黨姐住良心講說話!
依家仲要衰埋國安法!係咪on9先!
俾司徒華知道一完彈番起身吊9班儍西!🤭
其實上一代既民主黨係識玩政治. 呢一代好廢. 以為咩都講惡. 結果自己衰哂.

成班黑暴, 民主黨都去支持, 直接累死佢地.

去年Trump Trump 咁疫狂, 美國佔領國會暴力事件, 侵侵都要譴責啦. 泛民真係好鬼笨.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]