• 瀏覽: 20,443
  • 回覆: 93
+3
咸濕而不下流,真男人,一生不枉過

引用:
原帖由 5454554 於 2021-2-28 12:37 PM 發表
我有3頭家 每頭家每個月家用1球 
我有三頭家,每月每頭家用三十萬,不過係佢地比我啫

引用:
原帖由 chuckleberry 於 2021-2-28 11:58 AM 發表

每月淨家用都百萬,好多打工皇帝都無賺咁多
1年呀嗎,百萬1個月昨大左啲。

No condom ?

一任太太靚過一任 牡丹花
下死 做鬼也風流 但不下流 真男人也👁👻👀

佰萬台幣我會信

引用:
原帖由 pherrows 於 2021-2-28 12:49 PM 發表

我都想有三頭家啊
好多人正常都有三頭住家,自己一頭家,父母一頭家,外家又一頭家,其他果D頭家就每人都唔同

富豪級贍養費,達哥一路好走

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-2-28 12:21 PM 發表

知道香港的打工皇帝月入幾多嗎?
香港的打工皇帝,每年交稅金額都多過千萬喎。
咁香港有幾多個打公仔係要交過千萬稅?佢只係一個吳孟達....咁可能我真係睇低咗佢囉,原來做佢呢啲級數嘅演員都咁好搵嘅,咁唔怪得個個發夢都要做娛樂圈啦

引用:
原帖由 317248118 於 2021-2-28 10:41 AM 發表

藝人吳孟達(達哥)今(27日)因肝癌突然惡化轉入ICU病房,最終不敵病魔而離世,終年70歲。達哥出道多年拍攝過多部影視作品,演戲經驗相當豐富,特別是同周星馳合作的電影,至今仍令人難以忘記。而在愛情路上達哥的經驗同樣豐富,有三段婚姻生活而且傳出每月要負擔近百萬的生活費,壓力非常大。

達哥在25歲之年就與同是藝人的女朋友麥莉莉結婚 ,二人是在TVB藝員訓練班中認識的。就在1976年二人步入婚姻 ...
每月百萬,crazy

達哥幇自己人生  制造混亂

70歳本應退休, 仲要拼命搵錢,
養老婆仔女, 佢d 女人仔女對佢真好..

引用:
原帖由 317248118 於 2021-2-28 10:41 AM 發表

藝人吳孟達(達哥)今(27日)因肝癌突然惡化轉入ICU病房,最終不敵病魔而離世,終年70歲。達哥出道多年拍攝過多部影視作品,演戲經驗相當豐富,特別是同周星馳合作的電影,至今仍令人難以忘記。而在愛情路上達哥的經驗同樣豐富,有三段婚姻生活而且傳出每月要負擔近百萬的生活費,壓力非常大。

達哥在25歲之年就與同是藝人的女朋友麥莉莉結婚 ,二人是在TVB藝員訓練班中認識的。就在1976年二人步入婚姻 ...
自己攞苦嚟辛,帶套咪冇事咯,捱生捱死還兒女債

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-2-28 11:26 AM 發表
風流之人
風流定下流,真係睇下你有無能力(錢)

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-2-28 12:27 PM 發表
挑, 啲PK報紙佬冇野好吹, 攞啱啱離世嘅人黎消費, 真係黑人憎
咁係咪應該乜都唔報道?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]