• 瀏覽: 3,886
  • 回覆: 35
呢啲醫護教畜更加要打到永不翻身

講得出「五大訴求,缺一不可」嘅人,都唔會係無辜

預備受靶啦

手足攬炒贊贊贊

引用:
原帖由 Island-Man 於 2021-2-28 14:41 發表
講得出「五大訴求,缺一不可」嘅人,都唔會係無辜
Exactly!
引用:
冀溫和改善香港醫療 質疑如何「顛覆國家」

他又指自己過去一直希望溫和地改善香港的醫療,而他身為校長,也有安排交流,讓學生理解中國,質疑顛覆國家「從何談起?」他認為,如果連溫和派也不能存在,「未來香港可以點?」他又批判政府當初對初選是否違法含糊其辭,「原來唔得嘅,要拉要鎖嘅,但你一直唔講。」
The so-called "primary" was held AFTER the national security laws became effective. Yet you still go ahead with the 攬炒 plan, how can you claim innocence?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-28 12:55 AM 發表
警方昨日(26日)就去年民主派初選事件展開行動,不少參選人都收到通知「提前報到」。其中仁安醫院護士訓練學校校長袁偉傑昨日收到「雙料通知」,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210227/442370053975838720543209.jpeg/AfxsF0nuUBwCWh8a4xBz0pxSbkXs51XsojsOtaI7DrU?v=w1280r16_9
仁安..........醫治吳孟達果間?

依類仆街先至最抵死,因為有目的地煽動及洗腦

引用:
原帖由 叻B仔 於 2021-2-28 02:10 AM 發表
黃人一世坎坷😘
係自己申請架。

最惡毒嘅唔係親手破壞香港果班傻仔,而係係後面做推手煽動傻仔去衝去死果班杏加橙犯民政棍劣屍E牲教畜………

天網恢恢,遲早要還

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-28 12:55 AM 發表
警方昨日(26日)就去年民主派初選事件展開行動,不少參選人都收到通知「提前報到」。其中仁安醫院護士訓練學校校長袁偉傑昨日收到「雙料通知」,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210227/442370053975838720543209.jpeg/AfxsF0nuUBwCWh8a4xBz0pxSbkXs51XsojsOtaI7DrU?v=w1280r16_9
夠鈡就要找數喇仆街

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2021-2-28 04:02 PM 發表

係自己申請架。
成功獲批

yeah!!

留個位等佢放監再做校長?

引用:

唔好問點解,玩得咁過癮啦,而家要找數架🤣😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]