• 瀏覽: 3,714
  • 回覆: 47
+3
政府早前宣布,原食物環境衞生署署長劉利群晉升為食物及衞生局常任秘書長(食物),事後引來建制陣營...

我覺得愛國報紙的批評冇錯喎。

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/清算公務員-大公文匯狙擊新任食衞常秘-葉劉籲建制停-文革式-批鬥/

唔比人批評? 無可能
你睇大6內地,唔洗你批評佢,有乜做得唔好,即落台,講完

屌 佢地玩野時又唔見班廢柴出聲@@好啦,比人屌就話文革,真係唔知想點,不如直接問立場玩夠未,你估大家好想分化咩,又黃又藍,難唔難食都分咩立場,而家香港質數咁玩完

絕不能同意葉劉....香港現時最需要就是為清理門戶而鬥爭!支持雷厲風行式鏟除所有隱蔵之曱甴!做手術切割癌細胞係咪切得越清越好呀?切啲唔切啲咪屌你滷味到頭來又返發再擴散出去囉!

咁佢有無做過先?無屈佢架,D黑暴文宣成年都無清,國旗就放假都叫人去立即清晒

啱架喇! 為官避事梗係要屌啦! 

引用:
原帖由 小貓貓子 於 2021-2-28 12:24 AM 發表
唔比人批評? 無可能
你睇大6內地,唔洗你批評佢,有乜做得唔好,即落台,講完
真唔真呀?

葉劉同佢個黨都變晒質...

劉利群黃到出汁, 包庇曱甴, 拒清流膿牆....香港罪人一名啦, 真係未澄清前, 佢有咩面升職呀?????

提升佢嗰件都有好大問題!!!

嘩, 劉利群 上年十月一日叫人清國旗幾快, 同佢大半年都唔清流膿牆簡直兩回事喎, 

差到咁, 做咩要升佢先

睇來葉劉都有問題

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-28 01:01 AM 發表
睇來葉劉都有問題
中央應觀望緊佢, 係人係鬼, 時間可證明!!!_

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-2-28 12:57 AM 發表
葉劉同佢個黨都變晒質...
又係另一個田氏兄弟和曾鈺成?

先唔好講做得差就應該炒!做得唔夠就更加冇撚理仲要由升職加薪!香港今日變成如此地田地全靠由19年成年既黑暴文宣連濃牆、抹黑、起底、假新聞、恐怖主義.........害死幾多正常人?毒害幾多廢青變成智障黃人、 恐怖份子? 高官完全唔駛負責? 無撚可能!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-28 01:00 AM 發表
劉利群黃到出汁, 包庇曱甴, 拒清流膿牆....香港罪人一名啦, 真係未澄清前, 佢有咩面升職呀?????

提升佢嗰件都有好大問題!!!
其實升佢係咪要經特首同意?唔怪得呢度有人話特首係暗黃。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]