• 瀏覽: 15,691
  • 回覆: 170
+18
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-2-28 12:23 AM 發表
我的初段構思係抽取各族群的DNA!
然後製造細胞培養超級細菌!
當超級細菌認定某族群的細胞是飼料時!
把超級細菌傳播開去!
到時要邊個族裔人間蒸發都可以做到!
估唔到已經有人早我一步!
散播COVID-19!
美國好多好鍾意買dna驗測套餐
查下咩公司
可能係最多dna資料既地方

尾國會話 : "肯定是偷了我們的科技."  🙄🙄🙄

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-28 12:00 AM 發表
中國科學技術大學幾何與物理研究中心26歲特任教授陳杲,因攻克復微分集合領域世界難題引發國際關注。日前,陳杲完成的論文《J方程和超臨界厄米特-

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210227/442354389160562688563041.png/s8KdnhdQK4Dsu7ob56W63XUjszwjESDrFpOtUxaTrVM?v=w1280r16_9
算吧啦,係手足眼中簡直不值一提。
手足識得私了,裝修,違法達義,咁先夠勁。

中國人天賦高智商,白人望塵莫及。

直觀D搵下Yang-Mills equation在數學海溝中的位置就知幾厲害!

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-2-28 01:16 AM 發表

算吧啦,係手足眼中簡直不值一提。
手足識得私了,裝修,違法達義,咁先夠勁。
最難得在法庭外龍精虎猛,入到法庭審訊就話自已痴、呆、傻,呢d先精景。

中國優秀嘅細路

數學天才

綜合嚟講,現今中國年青人同香港年輕人嘅價值觀及走勢… 四個字形容: 驕傲•慚愧,高下立判!

引用:
原帖由 beegeejk 於 2021-2-28 04:28 AM 發表
中國優秀嘅細路
阿水眼中佢唔識得掟汽油彈,所以並唔優秀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]