• 瀏覽: 19,541
  • 回覆: 10
  • 追帖: 4
+22
72歲翁接種科興後心悸送院:1分鐘100下 成香港首宗入院個案

有黑醫護配合,毒果妓者好快會有其他症狀作出來了.....

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-2-27 10:27 PM 發表

唔係話現場有腎上腺素, 可以立即搶救咩?
仲有心臟除纖機,一話咩咪電佢,包佢即刻話冇樹..

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-2-27 10:28 PM 發表

不舉&性 障礙🤔🤔
咩症都得,有陳熟手裝病人個主診醫畜就得了..

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-27 10:32 PM 發表

用輝瑞一定1分鐘心跳無100下……因為唔會跳
打得輝瑞都要有視死如歸心態架喇..

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-2-27 10:55 PM 發表

平時行快兩都120啦。100好普通咋喎
咪係,而且老人家平日都係比較驚青..

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-2-27 11:03 PM 發表

記者望到頸長終於出現了😂😂
係妓者先咁黑心,等睇佢地花樣百出作嘢喇,陸續有來..

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-2-27 11:25 PM 發表

黑醫護唔會救
絕對做得出,香港首個死於疫症39歲男子,死因庭仲未開庭..

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-2-27 11:35 PM 發表

嗰個黃浦男子有隱疾架!
首宗死亡個案交死因庭跟進

39歲居住在黃埔的新冠肺炎患者於2月4日心臟停頓死亡,成為香港首宗新冠肺炎死亡個案。他患有糖尿病,在1月31日出現發燒後,在瑪嘉烈醫院接受隔離治療,情況一直穩定,但直至留院的第五天半夜突然惡化,經搶救後不治。患者年紀不大,也沒有心臟病記錄,未知是死於新型病毒引起的併發症,還是其他原因。

據了解,患者血壓原本不高,但當日半夜血壓突然上升。醫生沒有以心電圖作檢查,便為患者處方兩種降血壓藥,但患者服用後,血壓急劇下跌,其後心臟停頓。據悉,專家看過病歷後,不排除是受藥物影響,或者患者患有糖尿病,以及新型病毒會引起炎症,或令血液變稠,容易阻塞血管。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-2-28 12:45 AM 發表

死因庭掛住推翻「死於自殺」的案件
咪係,
即使真家人唔出庭,搬埋屋,咩法官都話要追尋佢地來開庭..

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-2-28 11:59 AM 發表

好快有法輪功演員出場
12129218 12129219 12129220 12129221 12129222 12129223 12129224 12129225 12129226 12129227
好圖 好圖 好好圖 !!!

有黑醫護配合,毒果妓者好快會有其他症狀作出來了...
果然...黑醫護配合毒果妓者作死了..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]