• 瀏覽: 19,524
  • 回覆: 291
  • 追帖: 4
+22
依d新聞咁普遍 隻隻疫苗都有出類似新聞
毒果永遠就放大中國製
咩居心係人都知喇
一早預左大把飛機文出現
幼稚文宣努力吹喇 

根本一分鐘心跳一百下都唔算係唔正常....!
而且可能佢係怕打針...所以會緊張到心跳有啲加速呢....! 

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2021-2-27 10:31 PM 發表

正常人一分鐘心跳50~100下
你做運動係可以去到150以上
蘋果毒者如果咁就怕成咁,如何有勇氣打輝瑞疫苗?
預咗黃畜借d耳抹黑中國疫苗

引用:
原帖由 popucollap 於 2021-2-27 11:06 PM 發表
科興
無腦哦

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-2-27 10:38 PM 發表

因住中風!
你有無甘屎呀,120下都中風。床上活動無你份。阿伯話寧死馬上風,不做孤單兒。,不過100下起吾到飛

引用:
原帖由 要學懂感恩 於 2021-2-27 11:10 PM 發表
毒果永遠就放大中國製
咩居心係人都知喇
一早預左大把飛機文出現
幼稚文宣努力吹喇 
相反如果BioNT在2日內打13,000宗全部打死哂人都唔會報

引用:
原帖由 要學懂感恩 於 2021-2-27 11:10 PM 發表
毒果永遠就放大中國製
咩居心係人都知喇
一早預左大把飛機文出現
幼稚文宣努力吹喇 
It is expected

尼d人
留返支疫苗比其他人啦

睇愛情動作片,恐怖片,玩刺激運動,玩過山車,甚至乎玩PVP  PC GAME, 賭場或者打麻雀叫糊, 好多人都心跳過百,
咁係咪地球每年死於心跳加速,應該有千萬?

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-27 10:13 PM 發表
一名72歲男子在官涌體育館接種中國科興疫苗後出現心悸,被送往伊利沙伯醫院治療,目前留院,情況穩定,是疫苗開打以來,首宗接種後不適入院個案。

https://hk.appledaily.com/resizer/kZ-pEah432aAK2lUlDVzE0CsZTw=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/KMAO7MFOFZC4PD22COHHYCTFXQ.png ...
只係香港人嘅體質唔好

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-27 10:13 PM 發表
一名72歲男子在官涌體育館接種中國科興疫苗後出現心悸,被送往伊利沙伯醫院治療,目前留院,情況穩定,是疫苗開打以來,首宗接種後不適入院個案。

https://hk.appledaily.com/resizer/kZ-pEah432aAK2lUlDVzE0CsZTw=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/KMAO7MFOFZC4PD22COHHYCTFXQ.png ...
好彩呢位呀伯打科興,如果打 BioNtech 可以攞彩金了

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-2-27 11:21 PM 發表

只係香港人嘅體質唔好
72歲啦, 唔好要求太高!

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-2-27 11:22 PM 發表

好彩呢位呀伯打科興,如果打 BioNtech 可以攞彩金了
所以話, 要先諮詢醫生~

打輝瑞,可能瓜埋添

引用:

阿叔心臟好久冇pump 血咁勁...今晚突然舉返

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]